Ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ εύχεται «Καλά Χριστούγεννα» και συγκινεί

Σε βίντεο που ανήρτησαν οι γονείς του

Must Read

Με ένα τεράστιο χαμόγελο και κρατώντας ένα μπισκότο στο χέρι ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ εύχεται «Καλά Χριστούγεννα» και σκορπίζει αισιοδοξία.

Συγκίνηση προκαλεί το βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα οι γονείς του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ, ο οποίος πριν από δύο χρόνια είχε συγκλονίσει όλη τη χώρα όταν χρειάστηκε να μεταβεί στην Αμερική για να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε. Θυμίζουμε ότι είχε διαγνωστεί με νωτιαία μυϊκή ατροφία και έπρεπε να μεταβεί στη Βοστών προκειμένου να υποβληθεί σε μια προηγμένη γονιδιακή θεραπεία.

Οι απανταχού Έλληνες συσπειρώθηκαν με αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί το απαιτούμενο χρηματικό ποσό και έτσι ο μικρός ταξίδεψε στις ΗΠΑ, όπου πάλεψε και βγήκε νικητής.

Πλέον απολαμβάνει χαμογελαστός τον ήλιο αλλά και το… μπισκότο του και μας εύχεται «Καλά Χριστούγεννα».

«Σας ευχόμαστε χρόνια πολλά γεμάτα υγεία, αγάπη και πολλές ευτυχισμένες στιγμές! Καλά Χριστούγεννα σε όλους!!!» γράφουν οι γονείς του στην ανάρτηση που συνοδεύει το βίντεο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This