Στην φυλακή 44χρονος που τραυμάτισε με σπασμένο τζάμι τον αδελφό του στο Πήλιο!

Στο παρελθόν είχε βάλει φωτιά και στο πατρικό του σπίτι!

Must Read

Το δρόμο για την φυλακή πήρε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο 44χρονος που την περασμένη Πέμπτη σε χωριό του Δήμου Νοτίου Πηλίου, επιτέθηκε κατά του αδελφού του και τον τραυμάτισε στο χέρι με κομμάτι τζαμιού, που είχε σπάσει από παράθυρο του σπιτιού, νωρίτερα, με πέτρα.

Ο άνδρας αρνήθηκε την κατηγορία, αλλά φαίνεται ότι δεν έπεισε τον δικαστικό λειτουργό, με αποτέλεσμα να κριθεί προφυλακιστέος. Σύμφωνα με την δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του, επιτέθηκε στον αδερφό του και τον κάρφωσε με σπασμένο τζάμι, τραυματίζοντάς τον στην παλάμη του χεριού του. Μάλωνε με τη μητέρα του και επειδή ο αδερφός του μπήκε στη μέση να τους χωρίσει, εξαγριώθηκε, ενώ ήταν υπό την επήρεια μέθης.

Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκε τις κατηγορίες και υποστήριξε ότι πήγε στο χωριό να δει τη μητέρα του λόγω των εορτών, η πόρτα ήταν κλειδωμένη και, έχοντας ξεχάσει τα κλειδιά, αναγκάστηκε να σπάσει το τζάμι για να μπει στο σπίτι από το παράθυρο. Το ίδιο κατάθεσε ότι έκανε και ο αδελφός του, με αποτέλεσμα να κοπεί στην παλάμη του χεριού του από κομμάτι τζαμιού και στη συνέχεια έκανε καταγγελία στην Αστυνομία ότι τον τραυμάτισε γιατί είχαν προηγούμενα.

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε πως ο αδελφός του προσπαθεί να τον αποκόψει από τη μητέρα τους, ώστε να μην έχει σχέσεις μαζί της. Ο 44χρονος έχει απασχολήσει πολλές φορές τις αρχές, καθώς έχει βάλει φωτιά και στο πατρικό του σπίτι, παλαιότερα, ενώ έχει καταδικαστικές αποφάσεις σε βάρος του για ενδοοικογενειακή βία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This