Έλενα Ακρίτα για Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: «Δηλαδή, οι γονείς του τον άφησαν μόνο και πήγαν διακοπές;»

«Μπορεί να είναι 22 χρόνων, αλλά είναι το παιδί σου. Κι όταν το παιδί σου αρρωσταίνει σε μια εφιαλτική πανδημία με τόσους νεκρούς, μένεις μαζί του, μέχρι να γίνει καλά».

Must Read

Η Έλενα Ακρίτα με ανάρτησή της στο facebook σχολίασε το γεγονός ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είναι θετικός στον κορωνοϊό και πως οι γονείς του, Κυριάκος και Μαρέβα πήγαν διακοπές ενώ εκείνος βρισκόταν σε καραντίνα.

Η δημοσιογράφος εκφράζει κάποιες απορίες της για τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας:

«Ο γιος του Μητσοτάκη νοσεί – περαστικά!- και βρίσκεται σε καραντίνα στο δωμάτιο του, μας ενημερώνει ανακοινωση της ΝΔ.
Δηλαδή, οι γονείς του τον άφησαν μόνο και πήγαν διακοπές; Μπορεί να είναι 22 χρόνων, αλλά είναι το παιδί σου. Κι όταν το παιδί σου αρρωσταίνει σε μια εφιαλτική πανδημία με τόσους νεκρούς, μένεις μαζί του, μέχρι να γίνει καλά. Εμείς οι πληβείοι γονείς πάντως αυτό κάνουμε.
Δεν είναι πρακτικό το ζήτημα, σίγουρα θα έχει πολλούς να τον φροντίσουν. Αλλά άμα είσαι γονιός δεν σου κάνει καρδιά να πας διακοπές ρε παιδί μου, πως το λένε. Δεν το αντέχει η ψυχούλα σου».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This