Το πρωθυπουργικό ζεύγος ευχήθηκε «καλή χρονιά» στους… μαχητές της πανδημίας!

Θα βλέπει το tweet η Όμικρον και θα... τρέμει!

Must Read

Ευχές υπάρχουν πολλές, αλλά σίγουρα… ωχριούν μπροστά σε αυτές του πρωθυπουργού  μας, του ηγέτη μας, Κυριάκου Μητσοτάκη, προς τους… «μαχητές της πανδημίας»!

Αναφερόμαστε, φυσικά, στους αστυνομικούς μας, και, πιο συγκεκριμένα, εκείνους της περίφημης Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., στο πλευρό εκπροσώπων της οποίας βρέθηκε απόψε το πρωθυπουργικό ζεύγος, ευχαριστώντας τους για την αυτοθυσία που δείχνουν, φυλάσσοντας την πρωτεύουσα την τόσο δύσκολη αυτή νύχτα της παραμονής Πρωτοχρονιάς.

Ο πρωθυπουργός με τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, φωτογραφήθηκαν παρέα με μοτοσικλετιστές της ομάδας, τούς κέρασαν κουραμπιέδες και μελομακάρονα και, αφού τούς ευχαρίστησαν για τον καθημερινό αγώνα που δίνουν, μέρα και νύχτα, για την ασφάλεια των πολιτών στις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες της πανδημίας, τούς ευχήθηκαν «καλή χρονιά».

  • Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This