Στον εισαγγελέα ο Αιγύπτιος που κρατούσε όμηρο την πρώην σύντροφό του στον Άγιο Παντελεήμονα!

Αργά χθες το βράδυ, οι αστυνομικοί κατάφεραν να αιφνιδιάσουν και να ακινητοποιήσουν τον δράστη!

Must Read

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, αναμένεται να βρεθεί σε λίγη ώρα προκειμένου να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, ο Αιγύπτιος που κρατούσε όμηρο την πρώην σύντροφό του και απειλούσε να ανατινάξει με φιάλη υγραερίου όλη την πολυκατοικία στον Άγιο Παντελεήμονα, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Την αστυνομία ενημέρωσε η αδερφή του θύματος καταγγέλλοντας τον αλλοδαπό. Υπενθυμίζεται ότι ο άνδρας νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου πήγε στο σπίτι της πρώην συντρόφου του στο Γαλάτσι. Εκεί τσακώθηκαν και με την απειλή μαχαιριού την πήρε από το σπίτι και την έφερε στο διαμέρισμα όπου διαμένει στο κέντρο της Αθήνας. Από εκείνη την ώρα κλειδώθηκε μέσα στο διαμέρισμα και απειλούσε ότι θα το ανατινάξει.

Εν τω μεταξύ, σε κατάσταση σοκ η αδερφή της γυναίκας που κρατείτο όμηρος από τον πρώην σύντροφό της, μόλις έφτασε στο σημείο ρωτούσε τους αστυνομικούς σε σπαστά ελληνικά εάν είναι καλά η αδερφή της, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να την καθησυχάσουν.

https://youtu.be/SDYcUkZ-q_8

Η πολυκατοικία εκκενώθηκε προληπτικά ενώ στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, ειδικός διαπραγματευτής, η πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ. Τελικά αργά χθες το βράδυ, οι αστυνομικοί κατάφεραν να αιφνιδιάσουν και να ακινητοποιήσουν τον δράστη. 

Τους άνδρες των ΕΚΑΜ συνεχάρη ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος σε ανάρτησή του στα social media.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This