Αυτοκτόνησε μόλις έμαθε ότι έχει κορωνοϊό για να μην πάει στο νοσοκομείο και διασωληνωθεί!

Ασύλληπτη τραγωδία με 47χρονο Σερραίο που ήταν και τριπλοεμβολιασμένος…

Must Read

Δεν το χωρά ο νους αυτό που συνέβη έξω από το χωριό Ορεινή Σερρών, με έναν 47χρονο με καταγωγή από την περιοχή (διέμενε στις Σέρρες), να δίνει τέλος στη ζωή του με καραμπίνα αφότου έμαθε πως ήταν θετικός στον κορωνοϊό!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του diktyotv.gr και της ΕΡΤ, ο κτηνοτρόφος παρότι ήταν τριπλοεμβολιασμένος, για κάποιο λόγο φοβόταν πως θα καταλήξει στο νοσοκομείο και θα διασωληνωθεί και γι’ αυτό εξαφανίστηκε από χθες μόλις διαγνώστηκε θετικός, με την οικογένειά του (ήταν αρραβωνιασμένος) να τον αναζητά και να κάνει και δήλωση εξαφάνισης σήμερα το πρωί.

Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα, ο 47χρονος βρέθηκε νεκρός με την καραμπίνα δίπλα του, στον δρόμο προς Λαϊλιά, έξω από το χωριό του… Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες δεν είχε κάποιο ιστορικό ψυχικού νοσήματος.

Η μικρή κοινωνία της Ορεινής τελεί υπό σοκ και άπαντες είναι αναστατωμένοι, μην πιστεύοντας αυτό που συνέβη στον 47χρονο ο οποίος πηγαινοερχόταν συνεχώς στο χωριό του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This