Συγκλονίζει ο αστυνομικός που πήρε αγκαλιά τη Βασιλικούλα που βρέθηκε να κοιμάται μέσα σε σακίδιο

«Το να βλέπεις ένα μωράκι που μόλις έχει έρθει στη ζωή να εκτίθεται σε μια σκληρή πραγματικότητα (...) είναι κάτι πολύ άσχημο»

Must Read

Μέσα σε σακίδιο, σε παιδική χαρά του Χαλανδρίου, βρήκε τη μόλις δύο μηνών Βασιλικούλα  να κοιμάται ήρεμα, υπάλληλος φρουράς του ευρωβουλευτή της ΝΔ, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, σε κάμερα ασφαλείας του σπιτιού του οποίου καταγράφηκε το σκηνικό της εγκατάλειψής της.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, πήραν το μωρό μαζί με το σακίδιο και το μετέφεραν στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία». Ο αστυνομικός που πήρε στην αγκαλιά του το βρέφος για να το μεταφέρει στο νοσοκομείο, μίλησε στην κάμερα του STAR, περιγράφοντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού τις συγκινητικές στιγμές που έζησαν με το μωράκι. «Φορούσε απλά ρουχαλάκι. Ήταν εντός του σακιδίου. Ο συνάδελφος είχε κλειστό το σακίδιο, όσο γινόταν, για να το προστατεύσει από το ψύχος».

«Το να σέβεσαι την ανθρώπινη ζωή είναι θεμελιώδες. Δεν χρειάζεται ούτε να έχεις παιδιά, ούτε τίποτα άλλο. Πολλοί συνάδελφοι είναι γονείς, αλλά σίγουρα το να βλέπεις ένα μωράκι που μόλις έχει έρθει στη ζωή να εκτίθεται σε μια σκληρή πραγματικότητα, και αντί να εκτεθεί στη ζεστασιά που θα έπρεπε, να αντιμετωπίζει το ψύχος των καιρικών συνθήκων, είναι κάτι πολύ άσχημο», είπε χαρακτηριστικά ο Υπαστυνόμος Β’ Ομάδας ΔΙΑΣ Νίκος Γκόλιας.

Οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται, προκειμένου να εντοπίσουν τον άνθρωπο που άφησε μέσα στο κρύο το δύο μηνών μωράκι. Εξετάζουν καρέ καρέ το βιντεοληπτικό υλικό από τα γειτονικά σπίτια, ενώ στα εγκληματολογικά εργαστήρια θα εξεταστούν για τυχόν εντοπισμό γενετικού υλικού τα ρούχα του μωρού, αλλά και το σακίδιο μέσα στο οποίο βρέθηκε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This