Χαλκίδα: Μυστήριο με λιποθυμία ιερέα μέσα σε εκκλησία

Νοσηλεύεται στην παθολογική κλινική του γενικού νοσοκομείου της πόλης

Must Read

Στην παθολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας μεταφέρθηκε ιερέας, ο οποίος λιποθύμησε μέσα στην εκκλησία, κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας στον ιερό ναό Ταξιαρχών στη Χαλκίδα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του evima.gr, μετά από απόφαση των γιατρών του νοσοκομείου έγινε κανονικά εισαγωγή του πατέρα Ιωάννη στην Παθολογική κλινική για παρακολούθηση και έλεγχο.

Όπως αποκάλυψε το evima.gr, τα πρώτα λόγια του ιερέα στους γιατρούς του νοσοκομείου ήταν: «Ξαφνικά ζαλίστηκα και δεν κατάλαβα πως συνέβη και έπεσα μπροστά στην Ωραία Πύλη». Αυτή την ώρα υποβάλλεται σε εξετάσεις προκειμένου να εντοπιστεί τι προκάλεσε το λιποθυμικό επεισόδιο.

Όπως, πάντως, επισήμαναν πιστοί, το τελευταίο χρονικό διάστημα ο πατέρας Ιωάννης είχε φόρτο εργασίας, οπότε ενδέχεται η λιποθυμία του να οφείλεται σε υπερβολική κούραση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This