Νεκρή 22χρονη μητέρα στην άσφαλτο – Βαπτίζουν τα παιδιά της πριν γίνει η κηδεία

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην Κρήτη - Η οικογένεια βαπτίζει τα παιδιά πριν κηδέψει την μητέρα τους

Must Read

Θρήνο και οδυρμό έχει σκορπίσει στην Κρήτη ο τραγικός και άδικος χαμός μιας 22χρονης γυναίκας που άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο. 

Η 22χρονη μητέρα δύο παιδιών έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της στην περιοχή Κουρούνες στον Άγιο Νικόλαο, με αποτέλεσμα να προσκρούσει με σφοδρότητα στο πρανές του δρόμου.

Άμεσα έσπευσε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όμως για τη νεαρή μητέρα ήταν ήδη αργά, καθώς οι διασώστες την ανέσυραν νεκρή από τα συντρίμμια. 

Πρέπει να βαπτιστούν τα παιδιά πριν γίνει η κηδεία

Καταρρακωμένοι συγγενείς και φίλοι δεν μπορούν να πιστέψουν πώς έχασαν έτσι άδικα τον «άγγελο» τους. Μάλιστα σύμφωνα με το creta24.gr, ο σύζυγός της πληροφορήθηκε ότι δεν μπορεί να κηδέψει την αγαπημένη του σύζυγο καθώς τα δύο παιδάκια τους -μωρά ακόμα- είναι αβάφτιστα. 

Μέσα σε αυτό το κλίμα απόγνωσης και θλίψης, η οικογένεια ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει τις βαπτίσεις των παιδιών και στη συνέχεια την κηδεία της 22χρονης μητέρας τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This