Αστυνομικός δέχτηκε επίθεση από οπαδούς στην Ηλιούπολη

Τον χτύπησαν και του άρπαξαν τον ασύρματο

Must Read

Θύμα οπαδικής βίας έπεσε αστυνομικός στην Hλιούπολη, καθώς δέχτηκε επίθεση από ομάδα περίπου πενήντα ατόμων, κοντά στο γήπεδο του Xαραυγιακού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ertnews.gr, οι επιτιθέμενοι, μεταξύ των οποίων και ανήλικοι, χτύπησαν τον αστυνομικό και του άρπαξαν τον υπηρεσιακό ασύρματο. Ο εν λόγω αστυνομικός συμμετείχε σε μέτρα τάξης λόγω της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης ανάμεσα στον τοπικό Χαραυγιακό και τον Ερμή.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ λίγο αργότερα μετά από μεγάλη κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. ο ασύρματος, τελικά, εντοπίστηκε, ενώ μέχρι στιγμής έχουν γίνει προσαγωγές τριών υπόπτων.

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This