Έτρεχε από νοσοκομείο σε νοσοκομείο έγκυος με νεκρό έμβρυο, αλλά η κυβέρνηση τα βλέπει όλα καλά στην Υγεία!

Εντελώς ξεχαρβαλωμένο το ΕΣΥ!

Must Read

Μια ασύλληπτη περιπέτεια έζησε 41χρονη έγκυος στην Κοζάνη, όταν διαπίστωσε ότι το έμβρυο ήταν νεκρό και χρειάστηκε την βοήθεια του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Η γυναίκα έτρεχε από νοσοκομείο σε νοσοκομείο, όταν ο γυναικολόγος της διαπίστωσε ότι το μωρό ήταν νεκρό στις 28 Δεκεμβρίου και έπρεπε να προχωρήσει σε επέμβαση για να μην κινδυνεύσει η ζωή της.

Η 41χρονη έσπευσε στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης δύο φορές, στις 30 Δεκεμβρίου, με τον εφημερεύοντα γυναικολόγο να επιβεβαιώνει τον θάνατο του μωρού, αλλά να μην προχωράει σε επέμβαση γιατί δεν υπήρχε αναισθησιολόγος! Όταν ξαναπήγε στις 3 Ιανουαρίου άλλος γυναικολόγος της λέει ότι είναι επικίνδυνο να κρατήσει το νεκρό έμβρυο μέχρι τις… 10 Ιανουαρίου που θα υπήρχε αναισθησιολόγος και την παραπέμπει στο νοσοκομείο Γρεβενών.

Το δε νοσοκομείο Γρεβενών την παραπέμπει στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. Και ενώ κλείνει επείγον ραντεβού και εκεί της λένε ότι δεν πρόκειται για επείγον περιστατικό, αφού δεν… αιμορραγεί! Τελικά η γυναίκα απευθύνθηκε σε ιδιωτική κλινική και έκανε τη επέμβαση, προχώρησε όμως σε καταγγελία στον Ιατρικό Σύλλογο Κοζάνης.

Και εκεί αναφέρθηκε στην αντιμετώπιση που είχε από την διευθύντρια της Μαιευτικής Κλινικής του Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, ενώ ρωτάει πως είναι δυνατόν το νοσοκομείο Κοζάνης να μην διαθέτει αναισθησιολόγο όλες τις μέρες της βδομάδας.

Κατά τα άλλα το ΕΣΥ είναι πλήρως επανδρωμένο και δεν έχει κανένα πρόβλημα σύμφωνα με την κυβέρνηση και τον αρμόδιο υπουργό!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This