Παράταση μιας εβδομάδας στα περιοριστικά μέτρα ανακοίνωσε ο Πλεύρης

Must Read

Ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης επιβεβαίωσε ότι τα περιοριστικά μέτρα που είχαν παραταθεί ως τις 24 Ιανουαρίου, θα πάρουν νέα παράταση, ως το τέλος του μήνα. Το ότι σήμερα συνεδριάζει η επιτροπή εμπειρογνωμόνων δεν έχει καμία απολύτως σημασία, αφού τις αποφάσεις τις λαμβάνει η Κυβέρνηση.

«Υπάρχει έντονος προβληματισμός. Φαίνεται ότι η κορύφωση της Όμικρον έγινε πολύ νωρίτερα από το αναμενόμενο, όμως η υπάρχει φοβερή πίεση στο ΕΣΥ με τη Δέλτα. Δηλαδή, ενώ στην κοινότητα η Όμικρον είναι στο 90%, στις νοσηλείες το ποσοστό είναι μοιρασμένο, καθώς υπάρχουν νοσήσεις από Δέλτα που αρρώστησαν στις γιορτές, συνεπώς είναι λογικό, προκειμένου να παρακολουθήσουμε το φαινόμενο, να υπάρξει παράταση των μέτρων. Θα περιμένουμε την εισήγηση των ειδικών, αλλά υπάρχει μια συνολική συναντίληψη σε όλους τους επιστήμονες να κλείσουμε 20-25 ημέρες με τα μέτρα και άρα, αν αποφασιστεί παράταση, θα είναι για μία εβδομάδα», είπε ο Υπουργός Υγείας στην ΕΡΤ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This