Ανατριχίλα προκαλούν οι μώλωπες στο σώμα της Γεωργίας μετά τον βιασμό

Παρά τα σημάδια που είχε στο σώμα της και την καταγγελία για βιασμό, η κοπέλα κλήθηκε από τη δικαιοσύνη 13 ημέρες μετά το περιστατικό

Must Read

Στο «φως» ήρθαν οι φωτογραφίες με τους μώλωπες στο σώμα της 24χρονης Γεωργίας, η οποία βρήκε το θάρρος να μιλήσει για τον εφιάλτη του ομαδικού βιασμού που έζησε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, από γόνους πλούσιων επιχειρηματιών, στη Θεσσαλονίκη.

Στη συνέντευξή που έδωσε η νεαρή κοπέλα στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, περιέγραψε όχι μόνο τη φρίκη που έζησε από την κακοποίησή της ενώ της είχε χορηγηθεί χάπι βιασμού όπως καταγγέλλει, αλλά τις κινήσεις που έκανε απευθυνόμενη στις αρχές, μετά το αποτρόπαιο περιστατικό.

Η Γεωργία Μπίκα στο πλευρό της οποίας έχει ταχθεί τεράστιο κύμα πολιτών που την επικροτεί για την θαρραλέα της στάση, παρά τις απειλές που έχει δεχτεί για να μη μιλήσει, διευκρίνισε ότι αφού ξύπνησε και συνειδητοποίησε ότι έχει κακοποιηθεί, είδε στο σώμα τις περίεργες μελανιές τις οποίες δεν είχε το προηγούμενο βράδυ. Η κοπέλα την επόμενη μέρα μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα για να καταθέσει στους αστυνομικούς όλα όσα θυμόταν, καταγγέλοντας ότι έπεσε θύμα βιασμού. Ζαλισμένη ακόμα από την φαρμακευτική ουσία που της είχε χορηγηθεί περιέγραψε όσα θυμόταν. Η κατάθεσή της στους αστυνομικούς έγινε την 1η Ιανουαρίου 2022, ωστόσο εισαγγελέας και ανακριτής την κάλεσαν για να καταθέσει μετά από 13 ολόκληρες ημέρες.

Τις φωτογραφίες δημοσίευσε το zougla.gr:

Στην Ελβετία τα δείγματα

Τα πρώτα στοιχεία από τις τοξικολογικές εξετάσεις , στις οποίες υπεβλήθη η 24χρονη, δείχνουν μια ουσία που προκαλεί επηρεάζουν το νευρικό σύστημα και μπορούν να οδηγούν μέχρι και σε νάρκωση. Σύμφωνα με το ΑΠΕ, τα επίσημα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων αναμένονται μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες. Μάλιστα, σύμφωνα με πηγές της Ιατροδικαστής Υπηρεσίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης δείγματα που ελήφθησαν, θα αποσταλούν σε εργαστήριο της Ελβετίας, το οποίο διαθέτει εξειδικευμένο εξοπλισμό για την ανίχνευση συγκεκριμένων ναρκωτικών ουσιών. Από τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων θα εξαρτηθεί η περαιτέρω ποινική μεταχείριση των εμπλεκόμενων προσώπων στην υπόθεση και τυχόν αναβάθμιση της κατηγορίας.

H συγκλονιστική συνέντευξη

Στην συγκλονιστική συνέντευξη που παραχώρησε στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, η Γεωργία δακρυσμένη, με τον τρόμο να είναι ακόμα ζωγραφισμένος στο πρόσωπό της καθώς περιέγραφε τα όσα έζησε εκείνο το βράδυ, ανέφερε ότι μετά από τις τραγικές απώλειες των γονιών της και του συντρόφου της ο οποίος έχασε τη μάχη με τον καρκίνο, είχε την ανάγκη να βρεθεί με ανθρώπους εκείνη την γιορτινή μέρα και να μην μείνει κλεισμένη και μόνη στο σπίτι της. Το κορίτσι πείστηκε από τις πιέσεις του μετρ Μάνου Παπαδόπουλου, ο οποίος τότε εργαζόταν στο Αχίλλειον, να παρευρεθεί στο πάρτι. Τον εμπιστεύθηκε όπως είπε γιατί τον έβλεπε συχνά στο μαγαζί.

Όπως περιέγραψε, η ίδια είχε πιεί δυο ποτά πριν πάει στο πάρτι, ενώ όταν έφτασε στο ξενοδοχείο έβαλε δύο ποτήρια σαμπάνιας μόνη της. Σε κάποια φάση, κάποιος της προσέφερε ένα ποτό, το οποίο ήπιε. Ξαφνικά «έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της». Μετά από επικοινωνία με τον Μάνο ο οποίος της πρότεινε όπως λέει να επιστρέψει στο ξενοδοχείο για να μπορέσει να τη βοηθήσει μιας και εκείνη δεν ήταν σε θέση ούτε να οδηγήσει, η κοπέλα κατευθύνθηκε σε δωμάτιο που έκλεισε για να κοιμηθεί. Στον διάδρομο του ξενοδοχείου, την πλησίασαν τρεις άνδρες οι οποίοι την παρέσυραν σε άλλο δωμάτιο. Η ίδια κατονόμασε τον Βασίλη Λεβέντη, και στη συνέχεια τον Ευαγόρα Λεβέντη, γόνους της πανίσχυρης «δυναστείας» Δαυίδ-Λεβέντη. Υπενθυμίζεται ότι ο πρώτος συνελήφθη και αφού υποστήριξε ότι η συνουσία έγινε με τη συναίνεση της 24χρονης, αφέθηκε ελεύθερος, ενώ ο δεύτερος δεν έχει κληθεί από τις αρχές.

Ευαγόρας Λεβέντης, Μάκης Παπαδόπουλος, Βασίλης Λεβέντης

«Στο δωμάτιο θυμάμαι δύο άτομα, έχω εικόνα από αυτήν την κατάσταση, από τον έναν άνθρωπο τη στιγμή που πάει να ξεκουμπώσει το παντελόνι του, ήταν από πάνω μου και εγώ είμαι στο κρεβάτι. Δεν θυμάμαι τίποτε άλλο, δεν θυμάμαι ούτε εγώ να αφαίρεσα κάτι, δεν θυμάμαι καμία απολύτως λειτουργικότητα, δεν είχα καμία απολύτως συνείδηση. Για κάτι τέτοιο δεν υπήρχε περίπτωση να συναινούσα ποτέ, αλλά δεν είχα και τη δύναμη να το αποτρέψω. Αυτό το θυμάμαι πολύ καλά, δεν είχα τη δύναμη να το αποτρέψω» αναφέρει η Γεωργία και προσθέτει: «Δεν είχα κανένα έλεγχο όταν ξύπνησα, η μνήμη μου σταμάτησε τη στιγμή που έκλεισα το δωμάτιο, το πλήρωσα και πήγαινα σ’ αυτό. Έτσι όπως σηκώθηκα, είδα κάτω το εσώρουχό μου, δεν μπορούσα να το πιστέψω δηλαδή το ότι έβλεπα κάτι που δεν θυμάμαι να το έβγαλα. Ήμουν αδιάθετη και δεν μπορούσε να πάει το μυαλό μου τι συνέβη. Καθώς γύρισα στο δωμάτιο, είδα ανδρικά ρούχα, κάλτσες, μια βαλίτσα, κάτι χάπια. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να είμαι σε μια σουίτα, γιατί δεν το επέλεξα. Κανένας άλλος δεν ήταν στο δωμάτιο, τότε άρχισα να καταλαβαίνω ότι κάτι δεν πήγαινε καλά», ανέφερε.

Η 24χρονη όπως αναφέρει προσπαθεί να βρει δικαίωση και ζητά από τις κοπέλες που βρίσκονταν στο πάρτι το βράδυ της Πρωτοχρονιάς να μιλήσουν.

Ακόμα δύο νέες καταγγελίες για βιασμό

Η κίνηση της 24χρονης Γεωργίας να μιλήσει έδωσε δύναμη και σε άλλες γυναίκες να μιλήσουν, με τον δικηγόρο της Θανάση Ζιώγα να σημειώνει ότι έχει λάβει γνώση δύο νέων καταγγελιών από κοπέλες που βιάστηκαν με τον ίδιο τρόπο, το 2016 και το 2018.

«Κάνω έκκληση να βγει στο φως η αλήθεια.. να έρθουν όλες οι γυναίκες που υπέστησαν βία να βγουν χωρίς φόβο και πάθος και να καταγγείλουν. Οι δικαστικές αρχές λειτουργούν και θα υπάρχει πλήρης προστασία και διερεύνηση. Τηλεφωνικά έχω δύο καταγγελίες για τα έτη 2016 και 2018 οι οποίες βιάστηκαν με τον ίδιο τρόπο. Δεν ξέρουμε από ποιους και σε ποιον χώρο», είπε χαρακτηριστικά.

Ανοίγει η «βεντάλια» των ερευνών για το κύκλωμα μαστροπείας

Οσο ανοίγει η «βεντάλια» των ερευνών γύρω από την υπόθεση ομαδικού βιασμού της 24χρονης τόσο έρχονται στο φως νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη δράση ροζ κυκλωμάτων, τα οποία έχουν απλώσει τα τεράστια «πλοκάμια» τους από τη Μύκονο μέχρι τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, στο μικροσκόπιο των αστυνομικών και δικαστικών Αρχών έχει μπει γνωστό γραφείο δημοσίων σχέσεων με έδρα την Αθήνα, το οποίο φέρεται ότι είχε ενεργό ρόλο στο κύκλωμα πορνείας και συνεργαζόταν στενά με παράγοντες της νύχτας και ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων.

Σε αραβικές χώρες

Το συγκεκριμένο γραφείο με διασυνδέσεις στους κοσμικούς κύκλους της πρωτεύουσας -και όχι μόνο- φέρεται ότι διαθέτει μεγάλο πελατολόγιο με γνωστούς επιχειρηματίες και δραστηριοποιείται ακόμα και στις αραβικές χώρες, κυρίως στο «τρίγωνο» Αθήνα – Ντουμπάι – Μύκονος, στη Θεσσαλονίκη, καθώς και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το κύκλωμα μαστροπείας που ερευνάται χρησιμοποιεί μακροχρόνια μισθωμένες σουίτες για τη διεξαγωγή πάρτι οργίων, στα οποία συμμετέχουν εκπρόσωποι της λεγόμενης «high society» και πρόσωπα υπεράνω υποψίας. Κατά τη διάρκεια αυτών των πάρτι, το αλκοόλ ρέει άφθονο, ενώ πολλές κοπέλες εξαναγκάζονται σε ερωτικές πράξεις ύστερα από τη χορήγηση ναρκωτικών ουσιών, τις οποίες έχουν φροντίσει να προμηθευτούν οι διοργανωτές τέτοιων «σουαρέ» για τη «διασκέδαση» των υψηλών προσκεκλημένων. Μέχρι στιγμής για τη συγκεκριμένη υπόθεση βρίσκονται σε εξέλιξη δύο έρευνες. Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, προκειμένου να διερευνηθούν όσα ακούστηκαν για τη δράση γνωστών ονομάτων της νύχτας, τα οποία πιθανότατα ωθούν νέα κορίτσια στην πορνεία.

Αφορμή φέρεται ότι στάθηκε η κατάθεση μίας 18χρονης, η οποία ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι στο πάρτι που έγινε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς είδε κοπέλες που της φάνηκε ότι ήταν εκδιδόμενες και πως κάποια στιγμή έφτασε περιπολικό της Αστυνομίας, με συνέπεια να προκληθεί αναστάτωση και κάποιοι να σπεύσουν να χαμηλώσουν την ένταση της μουσικής. Σύμφωνα με την ίδια μάρτυρα, τότε εμφανίστηκε μια νεαρή γυναίκα, που φώναξε: «Τι ανησυχείτε, αφού είμαι εγώ εδώ;»

Παράλληλα, ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας παρήγγειλε στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Θεσσαλονίκης Αγγελο Καμηλάρη να εποπτεύσει ο ίδιος το ανακριτικό έργο στην υπόθεση του βιασμού της 24χρονης, προκειμένου να γίνει έρευνα σε βάθος, όπως επιτάσσουν «η βαρύτητα και η σοβαρότητα της ποινικής απαξίας των αναφερομένων – καταγγελλομένων».

Μάλιστα ο εισαγγελέας διέταξε σήμερα να γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου της 24χρονης Γεωργίας που κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό στη σουίτα του ξενοδοχείου.

Στο πλαίσιο αυτό, οι εισαγγελικές Αρχές αναμένεται να καλέσουν για κατάθεση όλα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα, ακόμα και τον επιχειρηματία, ο οποίος μπορεί να μην ήταν «παρών» εκείνο το βράδυ, ωστόσο φέρεται ότι διατηρεί σουίτα ετήσιας μίσθωσης στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο, τη μία από τις δύο που διατέθηκαν για τις ανάγκες του πάρτι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This