Πανικός σε λαϊκή της Θεσσαλονίκης – Πωλητής είχε κορωνοϊό και πουλούσε κανονικά την πραμάτεια του!

Του επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ - «Δεν θα τα πάρουν, που να τα βρούμε;» είπε ο έμπορος.

Must Read

Από το προηγούμενο βράδυ είχε διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό ένας πωλητής λαϊκής αγοράς, αλλά αυτό δεν τον πτόησε να πάει την επόμενη μέρα στη λαϊκή αγορά της Πολίχνης στη Θεσσαλονίκη και να στήσει τον πάγκο του.

Ο 42χρονος για να μην πάει χαμένο το εμπόρευμα στο φορτηγάκι του, βρισκόταν επί τρεις ώρες στη λαϊκή -στην άκρη της και όχι στο καθορισμένο σημείο του- και φορώντας μάσκα και ζητώντας από τους συναδέλφους του να εξυπηρετήσουν τον κόσμο, πουλούσε φρούτα στους ανυποψίαστους καταναλωτές.

Οι συνάδελφοί του ρώτησαν τι συμβαίνει και τους είπε ότι έχει κορωνοϊό, με τον πανικό να κάνει την εμφάνισή του στη λαϊκή. Όταν ενημερώθηκε ο επόπτης κλήθηκε η αστυνομία στο σημείο. Του έκοψε πρόστιμο 5.000 ευρώ και τον έστειλε σπίτι του.

«Πάω, στήνω τελευταίους πάγκους έξω από τη λαϊκή, κάθομαι 3-4 μέτρα πίσω και λέω του διπλανού, άμα χρειαστεί κανένας, σέρβιρέ τον. Από την περιέργεια ο κόσμος ερχόταν ρωτούσε. Το έμαθε ο επόπτης, φώναξε την αστυνομία, ήρθαν εκεί πέρα και αυτό ήταν όλο. Με έστειλε στο σπίτι μου, μου γράψανε και ένα πρόστιμο 5.000 ευρώ. Πολλά λεφτά, δεν υπάρχουν. Δεν θα τα πάρουν, που να τα βρούμε;» είπε στο Star για το περιστατικό ο έμπορος.

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This