Μάνα και γιαγιά συνελήφθησαν για τον τραγικό θάνατο βρέφους!

Του προκάλεσαν εγκαύματα στα πόδια από απροσεξία

Must Read

Νεκρό με σοβαρά εγκαύματα μεταφέρθηκε ένα βρέφος ηλικίας ενός έτους στο νοσοκομείο Παίδων, με τη μητέρα του και τη γιαγιά του να συλλαμβάνονται από τις Αρχές, ως υπεύθυνες για το θάνατό του!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το άτυχο κοριτσάκι διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παίδων, συνοδεία της γιαγιάς του, ενώ λίγο μετά κατέφθασε και η μητέρα του. Όπως διαπιστώθηκε, το ήδη νεκρό βρέφος έφερε σοβαρά εγκαύματα στα πόδια και, με βάση τα όσα έγιναν γνωστά, πριν από τρεις ημέρες η μητέρα του και η γιαγιά του πήγαν να το κάνουν μπάνιο με το νερό να είναι καυτό. Αυτό προκάλεσε τα εγκαύματα στο κοριτσάκι και μετά από τρία 24ωρα κατέληξε.

Η πιθανότερη εκδοχή για τον θάνατό του είναι η ανακοπή καρδιάς, με την αστυνομία να προχωρά στη σύλληψη της μητέρας και της γιαγιά του αδικοχαμένου κοριτσιού, που κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This