Πολιτική Προστασία: Ευθύνες στην εταιρεία για την τραγική κατάσταση στην Αττική Οδό

«Μας είχαν διαβεβαιώσει πως θα έχουν επάρκεια μέσων για να διασφαλίσουν την κυκλοφορία»

Must Read

Eυθύνες στην εταιρεία «Αττική Οδός ΑΕ» επέρριψε ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης για τη διαχείριση της τραγικής κατάστασης που παρατηρείται από το πρωί στην Αττική Οδό, όπου και εντοπίζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα στην περιφέρεια, μιλώντας στο πλαίσιο της έκτακτης ενημέρωσης για την κακοκαιρία «Ελπίς»

«Μας είχαν διαβεβαιώσει πως θα έχουν επάρκεια μέσων για να διασφαλίσουν την κυκλοφορία», είπε ο υπουργός, σημειώνοντας, παράλληλα, πως τις επόμενες ημέρες θα απευθυνθεί στον πρωθυπουργό για να αναζητηθούν ευθύνες πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα. Μιλώντας, εξάλλου, για την πορεία της κακοκαιρίας, ο κ. Στυλιανίδης σημείωσε πως τα φαινόμενα, τα οποία τα χαρακτήρισε πρωτοφανή (φυσικά), θα συνεχίσουν μέχρι και αύριο και από το πρωί το κύριο πρόβλημα θα είναι ο παγετός.

Στην έκτακτη ενημέρωση για την κακοκαιρία, πέρα από τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας, συμμετείχαν ακόμη ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λ. Οικονόμου, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, ο Διευθυντής της ΕΜΥ Θ. Κολυδάς και ο Δ/ντας Σύμβουλος ΔΕΔΔΗΕ Α. Μάνος.

  • Δείτε την ενημέρωση της Πολιτικής Προστασίας:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This