Ότι δεν έκανε το «επιτελικό κράτος» για ώρες, το κάνει ο Ελληνικός Στρατός!

Οι δυνάμεις του στρατού επιχειρούν στις εξόδους Πεντέλης, Κηφισίας, Δουκίσσης Πλακεντίας, Μαραθώνα και Κάντζας

Must Read

Μπορεί εδώ και μια βδομάδα να γνώριζαν οι αρμόδιοι για την κακοκαιρία που θα πλήξει τη χώρα, αλλά παρά τις διαβεβαιώσεις πως όλα είναι έτοιμα, το επιτελικό κράτος τα έκανε ακόμη μια φορά μούσκεμα!

Για ώρες παραμένουν εγκλωβισμένοι στα αυτοκίνητά τους στην Αττική Οδό, οδηγοί και επιβάτες και όσα έπρεπε εδώ και ώρες να κάνει το κράτος, τα ανέλαβε ο Ελληνικός Στρατός. Με επίλεκτες μονάδες του και βαριά μηχανήματα να έχουν σπεύσει για να πραγματοποιήσουν την επιχείρηση απεγκλωβισμού.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά μοιράζουν τα απαραίτητα στους ταλαιπωρημένους που βρίσκονται εγκλωβισμένοι, όπως τρόφιμα, νερά, κουβέρτες! Κάποιοι θα έπρεπε έστω να κοκκινίζουν από ντροπή…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This