Χιιονοπλημμύρισαν και τα social media!

Must Read

Χιονοπλημμύρισαν τα social media από φωτογραφίες πολιτικών στα χιόνια. Και είναι φυσικό, αφού και οι βουλευτές ακολουθούν τις… μοντέρνες κοινωνικές επιταγές για καθημερινή ή αναλόγως καιρού έκθεση στα social…

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

«Υπογράφοντας και ελπίζοντας» δήλωνε χθες η υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή, που όλη μέρα βρισκόταν στο γραφείο της στο υπουργείο. Υπέγραφε έγγραφα και εκκρεμότητες και στο μεσοδιάστημα χάζευε το χιόνι στο Μαρούσι από τα παράθυρα στο υπουργείο.

Από άλλα παράθυρα, αυτά της Βουλής, έβλεπε τη χιονισμένη πλατεία Συντάγματος η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου. Την ίδια στιγμή, όμως, η συνάδελφός της Θεοδώρα Τζάκρη, λίγο πιο τολμηρή, κατέβηκε και περπάτησε στην πλατεία Συντάγματος, που γλιστρούσε απίστευτα, με πλήρη εξοπλισμό κασκόλ, γαντιών και σκούφου, όπως μας είπε η ίδια.

Παιχνίδι με το χιόνι έκανε η πρόεδρος του ΕΟΤ Αντζελα Γκερέκου με την κόρη της Μαρία, αλλά και τη συνονόματη γιαγιά της μικρής και μητέρα της προέδρου, στο χιονισμένο μπαλκόνι του σπιτιού τους στη Γλυφάδα.

Το ίδιο και τα παιδιά της βουλευτού του Κινήματος Αλλαγής Νάντιας Γιαννακοπούλου, που βγήκαν στον κήπο, έπαιξαν χιονοπόλεμο και έφτιαξαν χιονάνθρωπο.


Αλλά αυτή που το… τερμάτισε ήταν η Ραχήλ Μακρή, πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, που βγήκε και ξάπλωσε στο χιόνι!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This