Παρέμβαση–κόλαφος για Φουρθιώτη–Στρατινάκη

Must Read

Ο γνωστός ποινικολόγος Ιωάννης Απατσίδης με ανάρτησή του στο facebook, αποκαλύπτει πως η ΓΓ του Υπουργείου Εργασίας Άννα Στρατινάκη αρνείται να μιλήσει σε δημοσιογράφο που έχει καταγγείλει τον υπόδικο Μένιο Φουρθιώτη για το σκάνδαλο με το πρόγραμμα «Συνεργασία».

Σύμφωνα με τα όσα έγραψε ο κ.Απατσίδης, όταν η κ.Στρατινάκη έμαθε ποιος είναι ο δημοσιογράφος που την καλούσε, αρχικά του είπε ότι θα επικοινωνήσουν αργότερα, κάτι που δεν έγινε ποτέ.

Και όπως αναφέρει ο γνωστός ποινικολόγος, ο δημοσιογράφος βρίσκεται σε κίνδυνο, από την ώρα που έκανε την καταγγελία, στις 27 Ιανουαρίου 2021.

Καλεί μάλιστα την κ.Στρατινάκη να ενημερώσει τον Πρωθυπουργό, γιατί όπως λέει: «Εάν του συμβεί οτιδήποτε θα σας καταστήσει κι εσάς υπεύθυνη για την ολιγωρία σας».

Η ανάρτηση του Ιωάννη Απατσίδη:

«Δημοσιοποιούμε κι εμείς μηνύματα:
Κυρία Στρατινάκη σήμερα προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί σας ο εντολέας μου κύριος Θ. Κ. Δημοσιογράφος που έχει καταγγείλει τον Φουρθιώτη για το πρόγραμμα Συνεργασία. Αρχικά το σηκώσατε. Όταν μάθατε ποιος είναι είπατε ότι θα μιλήσετε αργότερα μαζί του. Τώρα δεν το σηκώνετε.

Έχει να σας αναφέρει διαφορά θέματα για την ημερομηνία 27.1.2021 και μετά που έκανε την καταγγελία του. Κινδυνεύει. Ενημερώστε τον Πρωθυπουργό γιατί εάν του συμβεί οτιδήποτε θα σας καταστήσει κι εσάς υπεύθυνη για την ολιγωρία σας».

Τι έγινε λοιπόν τη συγκεκριμένη ημερομηνία και είναι τόσο σημαντική; Όπως σας έχει ενημερώσει το newsbreak.gr, στις 27 Ιανουαρίου 2021 (αλλά και την επομένη) ο υπόδικος Μένιος Φουρθιώτης μιλούσε συνεχώς με τον Νίκο Σιγάλα (τρεις φορές στις 27/1 και μια στις 28/1 κατά το tweet του Φουρθιώτη), δεξί χέρι του Κωστή Χατζηδάκη στο Υπουργείο Εργασίας.

Στις 28 Ιανουαρίου ανακοινώθηκε από το Υπουργείο: «Με απόφαση της Γενικής Γραμματέως Εργασίας Άννας Στρατινάκη, από την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021 θα καταβληθούν: 1.Τα ποσά που αναλογούν στους δικαιούχους του προγράμματος «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» για Οκτώβριο και Νοέμβριο 2020 -μετά και την διαδικασία των διασταυρώσεων-, σε συνάρτηση με το άρθρο 112 του ν. 4764/2020 (ΦΕΚ Α’ 256) και την Κοινή Υπουργική Απόφαση 3297/110/22-01-2021 (ΦΕΚ Β΄ 240/25.01.2021), καθώς και το δώρο Χριστουγέννων για όλους τους μήνες μέχρι και τον Νοέμβριο 2020».

Άρα όταν ο Μένιος Φουρθιώτης μιλούσε με τον Νίκο Σιγάλα «ετοιμαζόταν» η λίστα με τις πληρωμές για τους επίμαχους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο 2020!

Όπως είχε πει και ο αποπεμφθείς (στις αρχές Ιανουαρίου 2021) Γιάννης Βρούτσης σε συνέντευξή του: «Νομίζω ότι πήρε ποσά 3 μηνών. Φρενάρισε ο μήνας Οκτώβριος. Τον Οκτώβριο που δεν πληρώθηκε και το φρέναρα ήταν 70.000-80.000 ευρώ. Το συνολικό ποσό ήταν 200.000». Υπενθυμίζεται ότι τον Δεκέμβριο του 2020 ο κ. Βρούτσης είχε φέρει ρύθμιση βάζοντας πλαφόν στην αποζημίωση από το πρόγραμμα ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ στα 6.500 ευρώ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This