Η Οδύσσεια ενός εγκλωβισμένου στην Αττική Οδό…

«Από το πάτωμα του αεροδρομίου σας λέω λοιπόν ότι είμαστε ένα μπ@ρδ@λ@...»

Must Read

Η περιγραφή ενός από τους χιλιάδες οδηγούς που εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό τόσο εξαιτίας της κακοκαιρίας, όσο και εξαιτίας της ανυπαρξίας του ιδιωτικού και κρατικού μηχανισμού, για τα όσα βίωσε χθες το βράδυ, τα λέει όλα και δεν χρειάζεται εμείς να σχολιάσουμε τίποτε άλλο.

«Ώρα 11:00 μπαίνω Αττική Οδό. Περνώ από διόδια με πληρωμή για να ρωτήσω αν όλα καλά. Απάντηση, ναι όλα. Πριν την Ανθούσα όπου είχαμε κάνει ήδη 2 ώρες να φτάσουμε πλήρης ακινητοποίηση. Ώρα 21:00 εμφανίζονται αστυνομικοί να μοιράσουν νερό. Ρωτώ τι γίνεται; Θα πάμε σπίτια μας; Απάντηση, ναι αλλά θέλει ώρα ακόμα. Ώρα 23:00 πυροσβέστες μας λένε: Αφήστε τα  αυτοκίνητα και περπατήστε 500 μέτρα μέσα σε 40 πόντους χιόνι στον σταθμό του προαστιακού. Θα σας περιμένει η Πολιτική Προστασία να σας πάει σε ξενοδοχείο. Φτάνουμε μούσκεμα και δεν υπάρχει ουδείς. Μετά από 25 λεπτά στο κρύο εμφανίζεται τρένο. Υπεύθυνος: Θα πάμε μέχρι αεροδρόμιο και γυρίσουμε μέχρι σταθμό Λαρίσης. Τέλεια, λέω, θα πάω σπίτι μου. Ανακοίνωση με το που φτάνουμε Αεροδρόμιο: Δεν θα γυρίσουμε πίσω, θα κατεβείτε όλοι και θα σας φροντίσει η πολιτική προστασία. Πολιτική προστασία απούσα. Μια υπάλληλος του αεροδρομίου μας δίνει 10 ευρώ κουπόνι για Βενέτη. Στο αεροδρόμιο μέσα κανείς δεν έχει ιδέα που θα κάτσουμε. Όπου βρείτε, η απάντηση. Ο Βενέτης δεν αναγνωρίζει το κουπόνι. Από το πάτωμα του αεροδρομίου σας λέω λοιπόν ότι είμαστε ένα μπ@ρδ@λ@»

.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This