Ξεκίνησαν για το μαιευτήριο, εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό και της έσπασαν τα νερά στο αυτοκίνητο!

Απίστευτη ταλαιπωρία για έγκυο που γέννησε πρόωρα!

Must Read

Απίστευτες ιστορίες ταλαιπωρίας βίωσαν οι οδηγοί που εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό. Ανάμεσά τους και μια έγκυος στο όγδοο μήνα, που έμεινε στο αυτοκίνητο με τον άντρα της για 8 ολόκληρες ώρες!

Το ζευγάρι πήγαινε για εξετάσεις στο μαιευτήριο, αλλά ο εγκλωβισμός τους δημιούργησε τέτοιο άγχος και πίεση στην έγκυο που της έσπασαν τα νερά. Όπως δήλωσε η γυναίκα:

«Δεν πήγα στο μαιευτήριο για να γεννήσω. Το μωρό μου γεννήθηκε 34 εβδομάδων, δεν πήγα να γεννήσω, είχα κάποιες μικροενοχλήσεις και η γιατρός μού είπε για το καλό του παιδιού και το δικό μου να πάω στο μαιευτήριο. Δεν είχα σκοπό να γεννήσω. Με όλα αυτά που έγιναν μου έσπασαν τα νερά, από την πίεση, το άγχος. Έφερα στον κόσμο ένα μωρό πρόωρα, με καισαρική τομή και ολική νάρκωση. Δεν ήταν προγραμματισμένο ραντεβού. Μού έσπασαν τα νερά μέσα στο αμάξι… Έχω ένα μωρό αυτήν τη στιγμή 35 εβδομάδων στην αγκαλιά μου. Ήμουν στον όγδοο μήνα, κινδύνευσε η ζωή και η δικιά μου και του παιδιού μου. Δεν θέλω καμία συγγνώμη, δεν θέλω τίποτα. Το παιδί μου μπορούν να το ξαναβάλουν στην κοιλιά μου; Δεν μπορούν».

Και συνεχίζοντας είπε για την περιπέτειά της που παραλίγο να της κοστίσει πολύ ακριβά: «Είχα κάτι μικροενοχλήσεις και η γιατρός μου είπε για να μην κινδυνεύσει η ζωή του παιδιού ούτε η δική σου πήγαινε στο νοσοκομείο… Έφυγα νύχτα με τα παιδιά, τους αστυνομικούς που με απεγκλώβισαν από την Αττική οδό… Ήμουν τόσο ταραγμένη, τόσο χάλια που το μόνο που ήθελα ήταν να φύγω. Δεν ήθελα να πιέζω τον σύζυγο. Με ρώταγε “πώς είσαι, πονάς;”. Είχα μιλήσει με τη γιατρό μου, η γιατρός μου ήξερε ότι κάτι δεν πάει καλά. Όταν έφτασα στο νοσοκομείο, έγινε ένας χαμός. Αν δεν είχα φτάσει δεν ξέρω τι θα γινόταν, ούτε για εμένα ούτε για το μωρό».

Ο δε σύζυγός της περιγράφοντας το απόλυτο χάος που έζησαν στην Αττική Οδό είπε: «Όταν ξεκινήσαμε να πάμε για το μαιευτήριο, πάλι καλά που έβαλα βενζίνη. Ξεκινάμε, μπαίνουμε στην Αττική οδό. Όπως μπήκαμε, δεν το περίμενα αυτό το πράγμα, μας έκανε σήμα εκεί η κυρία “περάστε, περάστε, περάστε”. Και αυτό που βλέπω μπροστά μου, αυτό το απόλυτο χάος, αυτόν τον απόλυτο τρόμο, έλεγα ότι δεν μπορεί να το ζω αυτό το πράγμα. Έλεγα στη γυναίκα μου να ηρεμήσει και όλα θα πάνε καλά… Και προχωράμε σιγά σιγά σιγά, δεν θυμάμαι πόσο είχα περάσει από τα πρώτα διόδια, περίπου ένα χιλιόμετρο το πολύ και εκεί ξεκίνησε ο απόλυτος εφιάλτης. Δεν πληρώσαμε, μας έκανε νόημα περάστε. Πίσω μου να έρχεται τσούρμο. Σκέφτηκα αστραπιαία να κάνω αναστροφή στην Αττική οδό, αλλά δεν γινόταν. Όλο μαζεύονταν αυτοκίνητα, μέσα, μέσα. Λέω τι κάνετε, τι κάνετε! Μου έρχονται όλα στο μυαλό και ταράζομαι πάλι». 

Η Μαρία, η έγκυος γυναίκα που γέννησε πρόωρα, συγκινημένη δήλωσε: «Είχε δύο περιτυλίξεις το μωρό, αυτό καθυστέρησε κατά κάποιο τρόπο, ήταν το δεύτερο παιδάκι μου, θα μπορούσα να γεννήσω πολύ πιο γρήγορα, οι δύο περιτυλίξεις που είχε το καθυστέρησαν, αλλιώς θα είχα γεννήσει στο αμάξι… Επειδή έχω περάσει λίγο δύσκολα και με το πρώτο παιδάκι μου… Αυτήν τη στιγμή έχω ένα πρόωρο μωρό στην αγκαλιά μου και κλαίω κάθε μέρα που το βλέπω. Μπορεί να χάσω και το γάλα μου. Και δεν ξέρω κι εγώ τι μπορεί να πάθω, ψυχολογικά δεν είμαι σε θέση…».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This