Νέα κακοκαιρία το Σαββατοκύριακο: Έρχονται πλημμύρες και χιόνια

Χιονοπτώσεις ξανά σε Πάρνηθα και Πεντέλη

Must Read

Νέο καμπανάκι κρούουν ξανά οι μετεωρολόγοι για νέα έντονα καιρικά φαινόμενα που έρχονται στην Αττική, καθώς όλες οι προβλέψεις δείχνουν ότι μετά τον καταστροφικό χιονιά, έρχονται πλημμύρες το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Μετά τον ήλιο, έρχονται πλημμύρες!

Μπορεί σήμερα να είχαμε πρόσκαιρη βελτίωση του καιρού, όπως βελτιωμένος αναμένεται ο καιρός και αύριο, Παρασκευή, ωστόσο από νωρίς το Σάββατο το πρωί έρχονται βροχές αρχικά στα Δυτικά και μετά νοτιότερα από Θεσσαλία και κάτω – συμπεριλαμβανομένης της Αττικής – και τα νησιά του Αιγαίου.

Παράλληλα, το ερχόμενο Σάββατο στο Λεκανοπέδιο θα σημειωθούν νέες – μικρότερης έντασης χιονοπτώσεις – σε Πάρνηθα και Πεντέλη, σε υψόμετρο άνω των 600 μέτρων. Εντονότερη θα είναι η βροχόπτωση, κυρίως από το απόγευμα και κυρίως τη νύχτα του Σαββάτου. Ο μεγάλος όγκος νερού που αναμένεται να πέσει στην πρωτεύουσα θα  δημιουργήσει πλημμυρικά φαινόμενα.

Πού θα χιονίσει

Χιόνια θα πέσουν και στην κεντρική Στερεά, ακόμη και στα πεδινά, και ιδιαίτερα στην περιοχή της Φθιώτιδας, αλλά και στα ορεινά του εσωτερικού κορμού της Πελοποννήσου. Κυριακή και Δευτέρα θα υπάρξει βελτίωση του καιρού. Μέχρι τότε σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή δεν θα υπάρξουν αξιόλογο καιρικά φαινόμενα. Σήμερα μόνο κάποια χιόνια θα πέσουν στην περιοχή της Κρήτης, αλλά σιγά-σιγά και εκεί ο καιρός θα βελτιωθεί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This