«Να πληρώσει η Αττική Οδός όλα όσα οφείλει στο ΥΠΕΘΑ για τη χρησιμοποίηση στελεχών και μέσων των ΕΔ»

«Άνευ προηγουμένου κατάσταση, η οποία, εκφεύγει της αποστολής και του ρόλου των Ενόπλων Δυνάμεων»

Must Read

Με επιστολή της προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο, η Πανελλαδική Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ) ζητά να απαιτηθεί αποζημίωση του Υπουργείου από την Αττική Οδό για τον καθαρισμό του οδοστρώματος της Αττικής Οδού από τα χιόνια – από προσωπικό και μέσα των Ενόπλων Δυνάμεων– «προκειμένου τούτη (η Αττική Οδός) αποδοθεί προς χρήση από την ιδιωτική εταιρία που την εκμεταλλεύεται στους πολίτες, κάτι που όφειλε να πράξει η ίδια».

Η ΠΟΕΣ αναφέρει χαρακτηριστικά πως «… θεωρούμε δεδομένο και ταυτόχρονα ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας των οποίων προΐσταστε, θα προβούν σε όλες εκείνες τις αναγκαίες και προβλεπόμενες εκ της σχετικής υπουργικής απόφασης (όπως τούτη τροποποιήθηκε και ισχύει) ενέργειες, ώστε να απαιτηθεί αποζημίωση του ΥΠΕΘΑ από την ως άνω ιδιωτικών συμφερόντων ανώνυμη παραχωρησιούχο εταιρία, για τη διάθεση μέσων και προσωπικού, για τις εργατοώρες που εργάστηκαν οι στρατιωτικοί και οι οπλίτες θητείας και τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν, οι τυχόν δε κρατήσεις να αποδοθούν στα Μετοχικά Ταμεία των Ενόπλων Δυνάμεων».

Αναλυτικά:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This