Σοκ! Ηλικιωμένος αιμόφυρτος και παρατημένος στον Ευαγγελισμό, λίγο πριν φύγει από τη ζωή

Μια εικόνα γροθιά στο στομάχι… Συγκλονιστική η αποκάλυψη από την εφημερίδα «Δημοκρατία»

Must Read

Η φωτογραφία αυτή δεν έρχεται από πολεμικό μέτωπο, αλλά από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός… το έτος 2022!

Ο ηλικιωμένος που απεικονίζεται σε αυτήν είναι ένας από τους 115 ανθρώπους που έχασαν την Τετάρτη τη μάχη με τον κορωνοϊό και έφυγαν από τη ζωή. Ο άνθρωπος αυτός είχε τη διπλή ατυχία να έρθει αντιμέτωπος με έναν φονικό ιό σε ένα κράτος που δεν μπορεί να διασφαλίσει ούτε τη ζωή ούτε ακόμα και έναν αξιοπρεπή θάνατο.

Η εικόνα του λίγο πριν φύγει από τη ζωή μαρτυρά το έγκλημα που συντελείται στα νοσοκομεία της χώρας: αιμόφυρτος, παρατημένος, γεμάτος αίμα στα χέρια, σε ένα κρεβάτι.

Αυτή είναι η εικόνα στα νοσοκομεία της Ελλάδας εν έτει 2022

Ένας άνθρωπος, δηλαδή, βασανισμένος από το ίδιο το κράτος, το οποίο μια ζωή πλήρωνε για να τον στηρίξει όταν αυτός θα το είχε ανάγκη. Όμως το κράτος αυτό μέρα τη μέρα και ώρα την ώρα επιβεβαιώνει όχι μόνο πως δεν μπορεί να προφυλάξει τον κόσμο, αλλά και ότι μετατρέπεται στον μεγαλύτερο δυνάστη του, στον προσωπικό του βασανιστή.

Χυδαία αντιμετώπιση

Ο Θάνος Πλεύρης, προσπαθώντας να δικαιολογήσει τον αυξημένο αριθμό θανάτων στη χώρα, είπε χθες πως μεγάλος αριθμός αυτών είναι ηλικιωμένοι άνω των 80 ετών. Αραγε, ποιος νόμος ορίζει ότι η ηλικία «εκλογικεύει» το χαμό και ποιες αξίες δικαιολογούν αυτή τη χυδαία αντιμετώπιση που λαμβάνουν ασθενείς στα νοσοκομεία;

Η εικόνα του ηλικιωμένου ανθρώπου από τον Ευαγγελισμό είναι γροθιά στο στομάχι… τουλάχιστον για όσους διαθέτουν ακόμα στομάχι. Οσο κι αν σήμερα τα υπουργικά γραφεία παρέχουν ασφάλεια, η ημέρα που όλοι οι υπεύθυνοι αυτής της υγειονομικής τραγωδίας θα λογοδοτήσουν, δεν θα αργήσει…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This