Τριτοκοσμικές εικόνες στην Καβάλα! Μαθητές κάνουν μάθημα τυλιγμένοι με κουβέρτες 

Τρέμουν από το κρύο για να ακολουθήσουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα του Υπ. Παιδείας

Must Read

Εικόνες που δεν τις χωράει ο νους σε σχολεία της Καβάλας, όπου οι μαθητές κλήθηκαν να επιστρέψουν στα θρανία μετά την επέλαση της κακοκαιρίας Ελπίδα.

Ακολουθώντας τα περίφημα υγειονομικά πρωτόκολλα του υπουργείου Παιδείας που ορίζουν να παραμένουν ανοιχτά τα παράθυρα των τάξεων, ως μοναδικό μέτρο για την προστασία των παιδιών από τον κορωνοϊό, οι μαθητές τουρτουρίζουν μέσα στις αίθουσες.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε το kavalapost.gr αποτυπώνεται η δραματική κατάσταση για την οποία η Νίκη Κεραμέως πανηγυρίζει, υποστηρίζοντας ότι τα παιδιά επέστρεψαν με… ασφάλεια στα μαθήματά τους.

Τυλιγμένοι μέσα σε κουβέρτες που φέρνουν από τα σπίτια τους, φορώντας σκούφους και γάντια, οι μαθητές παρακολουθούν τα μαθήματά τους μέσα στο ψύχος….

Αντίστοιχες εικόνες-γροθιά στο στομάχι και στις Σέρρες με μαθητές να πηγαίνουν στο σχολείο με κουβέρτες

https://www.youtube.com/watch?v=BMgPJVZwwKY

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This