Πάνος Νάτσης: Το χρονικό της τραγωδίας – Τι ψάχνει στις κάμερες η αστυνομία

Συνελήφθη ο οδηγός του φορτηγού με το οποίο συγκρούστηκε ο 31χρονος - Συγκλονίζουν τα αποχαιρετιστήρια μηνύματα των φίλων του

Must Read

Ανείπωτος είναι ο πόνος της οικογένειας και των φίλων του Πάνου Νάτση για τον τραγικό χαμό του. Ο 31χρονος ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο όταν η μηχανή του συγκρούστηκε με απορριμματοφόρο στον Κεραμεικό.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η προανάκριση που διενεργεί η Τροχαία για το δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον ταλαντούχο ηθοποιό. Οι Αρχές εξετάζουν το υλικό από τις κάμερες προκειμένου να διαπιστώσουν ποιος εκ των δύο οδηγών παραβίασε το STOP, αλλά και την ταχύτητα των δύο οχημάτων κατά τη διάρκεια της θανατηφόρας σύγκρουσης στη συμβολή των οδών Κεραμεικού και Δεληγιώργη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Πάνος Νάτσης φορούσε κράνος αλλά η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη. Αρχικά εκσφενδονίστηκε σε μεγάλη απόσταση και στη συνέχεια χτύπησε στο κράσπεδο βρίσκοντας τραγικό θάνατο. Στο σημείο που άφησε την τελευταία του πνοή ένα κεράκι και λουλούδια άφησαν οι φίλοι του.

https://www.youtube.com/watch?v=iwAUzegAxrA

Το χρονικό του δυστυχήματος

Λίγο μετά τις 6 το πρωί ο ηθοποιός επέβαινε στη μηχανή του και σε κάθετο δρόμο κινούνταν το απορριμματοφόρο το οποίο οδηγούσε ένας 39χρονος υπάλληλος, γεννηθείς στην Ιταλία. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένας από τους δύο οδηγούς παραβίασε το STOP με αποτέλεσμα τη σφοδρή σύγκρουση των δύο οχημάτων.

Ο οδηγός του φορτηγού συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία. Επίσης έχουν ληφθεί αίμα και ούρα προκειμένου να γίνουν τοξικολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί εάν είχε καταναλώσεις αλκοόλ ή ουσίες. Σε τοξικολογική εξέταση θα γίνει και στον ηθοποιό.

https://www.youtube.com/watch?v=oJH3vu27S8A

Η τελευταία συνέντευξη του ηθοποιού

Μικρός για οικογένεια δήλωνε ο άτυχος ηθοποιός στην τελευταία του συνέντευξη, αν και παραδεχόταν ότι κάποια στιγμή θα ήθελε να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια…

Στις 14 Δεκεμβρίου 2021, ο Πάνος Νάτσης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» όπου μίλησε με την Μπέττυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μακαλιά για την επιτυχημένη θεατρική παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει ας σηκώσει το χέρι» στην οποία συμμετείχε για τρίτη χρονιά, αλλά και για το ενδεχόμενο οικογένειας.

«Έχω σκεφτεί την οικογένεια και τον γάμο. Είμαι μικρός ακόμα αλλά, επειδή πολλοί φίλοι μου έχουν κάνει παιδιά και τους χαίρομαι που τους βλέπω έτσι χαρούμενους και γεμάτους, μου βάζω το μικρόβιο σιγά σιγά», είχε δηλώσει σχετικά ο άτυχος ηθοποιός.

Σε κλάματα ξέσπασε η Κατιάνα Μπαλανίκα

Σε λυγμούς ξέσπασε η Κατιάνα Μπαλανίκα μιλώντας σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού. Η ηθοποιός είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της μιλώντας για τον Πάνο Νάτση.

https://www.youtube.com/watch?v=h5TACa5KWwg

«Είμαι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Από αγάπη. Ήταν ένα γλυκό παιδί, ταλαντούχο, με χιούμορ και περνούσαμε πολύ όμορφα. Πάνω στην άνοδό του 31 ετών… δεν μπορώ να το πιστέψω πραγματικά. Από την ώρα που μου το είπανε κλαίω. Δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω… Δεν χωνεύεται, δεν αντέχεται. Κάναμε πλάκες. Δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω», δήλωσε με τρεμάμενη φωνή η ηθοποιός.

Σε σοκ οι συνεργάτες του

Ο 31χρονος ηθοποιός τα τελευταία τρία χρόνια συνεργαζόταν με τον Γιώργο Καπουτζίδη στην παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του» στο θέατρο «ΗΒΗ», ενώ θα πρωταγωνιστούσε και στη νέα του σειρά «Σέρρες». Μάλιστα, οι δυο τους, μαζί με άλλους φίλους, χθες το βράδυ ήταν στο πάρτι γενεθλίων της φίλης τους Αλεξάνδρας Ταβουλάρη.

Διαβάστε ακόμα: Οι τελευταίες στιγμές του Πάνου Νάτση πριν το τρομερό δυστύχημα

Μάλιστα από το συγκεκριμένο πάρτι η εορτάζουσα είχε αναρτήση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τις όμορφες στιγμές τους…

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Τι λες τώρα», οι συνεργάτες του βρίσκονται σε κατάσταση σοκ καθώς δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο αγαπημένος τους συνάδελφος δεν βρίσκεται πια στη ζωή.

Η Μαργαρίτα Δρούτσα, υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του θεάτρου «Ήβη», μίλησε στο MEGA λίγες ώρες μετά την τραγική είδηση του θανάτου του ηθοποιού. «Ειδοποιήθηκα από τον παραγωγό μας. Δεν το πίστευα. Έχουμε σοκαριστεί όλοι…», ήταν τα πρώτα λόγια της, ενώ πρόσθεσε «ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι σε τραγική κατάσταση».

Διαβάστε ακόμα: Ράκος ο Γιώργος Καπουτζίδης με τον τραγικό θάνατο του Πάνου Νάτση

Λίγες ώρες μετά την είδηση του θανάτου του η θεατρική παραγωγή, Θεατρικές Σκηνές, η οποία συνεργάζεται με το Θέατρο Ήβη ανακοίνωσε μέσα από τα social media την αναστολή των παραστάσεων του έργου «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του».

Διαβάστε ακόμα: Αναστέλλονται οι παραστάσεις στο θέατρο «Ήβη» μετά τον θάνατο του Πάνου Νάτση

Το αντίο της Δανάη Λουκάκη

Η Δανάη Λουκάκη που πρωταγωνιστεί στις «Άγριες Μέλισσες» θέλησε να αποχαιρετήσει τον αδικοχαμένο συνάδελφο της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Τώρα, αστέρι εκεί ψηλά γλυκέ μας, ακριβέ μας Πάνο», έγραψε ανεβάζοντας μια σκοτεινή εικόνα με αστέρια στον ουρανό.

Νωρίτερα η Δανάη Λουκάκη είχε μιλήσει στο MEGA λέγοντας: «Την αγαπούσε πολύ… τις μηχανές, τη μηχανή του…Πάρα πολύ καλό παιδί, πολύ ταλαντούχο». 

Λόγια αγάπης από Τζώρτζογλου – Συντετριμμένη η Ευαγγελία Μουμούρη

«Ένας άνθρωπος μες το χαμόγελο, ενθουσιώδης, πολύ πειθαρχημένος σαν ηθοποιός και πολύ συγκρατημένος σαν άνθρωπος. Δε ξέρω εάν χαρακτηρίζεται αυτό που λέμε «αγάπη» για τη μηχανή. Περισσότερο τη χρησιμοποιούσε για να μπορεί να προλαβαίνει τις τόσες δουλειές που είχε, γιατί ήταν πολύ ανερχόμενος. Δεν ήταν ένα παιδί που σου έδινε την αίσθηση ότι κάνει τρέλες με τη μηχανή», είπε στο MEGA ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Συντετριμμένη και σε απόλυτο σοκ η πρώην συνεργάτιδα και φίλη του, Ευαγγελία Μουμούρη, με την οποία μιλούσε συχνά και της έλεγε τα όνειρά του. «Έφυγε» έτσι… πήρε μια μηχανή και «έφυγε»…», είπε φανερά καταρρακωμένη. «Τι να σας πω… για την ψυχή του, το φως του, το χαμόγελό του, την ορμή του… Αυτό σκέφτομαι, ότι πήρε μια μηχανή και «έφυγε»…».

https://www.youtube.com/watch?v=HDznsu99g7w

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This