Αναστέλλονται οι παραστάσεις στο θέατρο «Ήβη» μετά τον θάνατο του Πάνου Νάτση

Must Read

«Παγωμένος» είναι ο θεατρικός κόσμος από την είδηση του θανάτου του Πάνου Νάτση, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο τα ξημερώματα του Σαββάτου έπειτα από τροχαίο με τη μηχανή του.

Λίγες ώρες μετά η θεατρική παραγωγή, Θεατρικές Σκηνές, η οποία συνεργάζεται με το Θέατρο Ήβη ανακοίνωσε μέσα από τα social media την αναστολή των παραστάσεων του έργου «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του», στην οποία πρωταγωνιστούσε ο 31χρονος ηθοποιός.

«Η οικογένεια των Θεατρικών Σκηνών με τεράστια θλίψη, αποχαιρετά τον ηθοποιό και αγαπημένο συνεργάτη, που έχασε τη ζωή του τόσο πρόωρα, σε τροχαίο ατύχημα. Οι παραστάσεις για το «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του», αναστέλλονται μέχρι νεωτέρας», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση η οποία συνοδευόταν από μια μαύρη εικόνα.

Το δικό του αντίο στον Πάνο Νάτση θέλησε να πει και ο γνωστός παραγωγός, Πάνος Κατσαρίδης με ανάρτησή του στο Instagram. «Πανούλη μας», έγραφε η λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία του άτυχου ηθοποιού.

Διαβάστε ακόμα:

Νεκρός σε τροχαίο ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης

Οι τελευταίες στιγμές του Πάνου Νάτση πριν το τρομερό δυστύχημα

Ράκος ο Γιώργος Καπουτζίδης με τον τραγικό θάνατο του Πάνου Νάτση

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This