Σέρρες: Μάζεψαν τα αυτοσχέδια σπιτάκια για τα αδέσποτα γιατί δεν είναι… καλαίσθητα!

«Κανένα αδέσποτο δεν πέθανε από την παγωνιά», δήλωσε ο αντιδήμαρχος της πόλης Γιώργος Ταϊρης

Must Read

Σάλο έχει προκαλέσει στις Σέρρες η απόφαση του αντιδημάρχου κ. Γιώργου Ταϊρή να μαζέψουν οι υπάλληλοι του κυνοκομείου όλα τα αυτοσχέδια σπιτάκια που είχαν φτιάξει οι πολίτες για τα αδέσποτα ζώα προκειμένου να προστατευθούν από τις πολικές θερμοκρασίας που πλήττουν την περιοχή τις τελευταίες ημέρες.

Ο λόγος της απόφασης του; Σύμφωνα με το Voria.gr ο αντιδήμαρχος θεωρεί ότι τα σπιτάκια δεν είναι… καλαίσθητα! Μάλιστα όπως δήλωσε ο ίδιος στο epilogestv οι αυτοσχέδιες κατασκευές δεν συνάδουν στην εικόνα μιας σύγχρονης πόλης και γι’ αυτό το λόγο έδωσε εντολή να απομακρυνθούν.

Σύμφωνα πάντα με τον αντιδήμαρχο, το κυνοκομείο είναι ο χώρος όπου πρέπει να βρίσκονται τα αδέσποτα. «Κανένα αδέσποτο δεν πέθανε από την παγωνιά», λέει ο κ. Ταϊρης και καλεί τους δημότες να ενημερώνουν την αρμόδια υπηρεσία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This