Βίντεο ντοκουμέντο από τους δράστες – Πέταξαν γκαζάκια στα σπίτια πασίγνωστου δημοσιογράφου και συνδικαλιστή αστυνομικού!

Δημήτρης Καμπουράκης: «Αν περνούσε κάποιος θα είχε καεί»

Must Read

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές αρχές μετά την περίεργη και ταυτόχρονη επίθεση με γκαζάκια στα σπίτια ενός δημοσιογράφου στην περιοχή της Αργυρούπολης και ενός συνδικαλιστή αστυνομικού στην Κυψέλη.

Οι επιθέσεις σημειώθηκαν στις 2:30 σήμερα τα ξημερώματα της Τρίτης, ενώ προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές στις πόρτες και των δύο σπιτιών. Για την ώρα δεν υπάρχει καμία πληροφορία για κάποια προσαγωγή ή σύλληψη.

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα καθώς υπάρχει υλικό από κάμερες, αξιοποιήσιμο που θα εξεταστεί από τις αρχές. «Απειλές υπάρχουν διαχρονικά αλλά εδώ μιλάμε για πράξη που έθεσε σε κίνδυνο ζωές. Δεν πτοούν ούτε εμένα, ούτε όσα εκπροσωπώ» δήλωσε ο πρόεδρος των ειδικών φρουρών, Βασίλης Ντούμας. Παράλληλα, άγνωστοι τοποθέτησαν τα ξημερώματα γκαζάκια και στο σπίτι του Δημήτρη Καμπουράκη στην Αργυρούπολη, με την αστυνομία να εξετάζει το ενδεχόμενο να πρόκειται για συντονισμένες ενέργειες.

Καμπουράκης: «Αν περνούσε κάποιος θα είχε καεί»

Μιλώντας νωρίτερα, είπε πως είδε από τις κάμερες έναν άνδρα να πλησιάζει μόνος του το σπίτι με μια σακούλα, να την αφήνει, να βάζει φωτιά και να φεύγει. «Κοιμόμουν και άκουσα έναν κρότο και ένα μπαμ. Βγήκα έξω είχε πάρει φωτιά η πόρτα όλη. Ένα από τα γκαζάκια δεν είχε σκάσει», δήλωσε ο γνωστός δημοσιογράφος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This