Μάνα είναι μόνο μία: 52χρονη έδωσε στον 27χρονο γιο της το ένα της νεφρό

Ο ασθενής έπασχε από νεφρική ανεπάρκεια τελικού σταδίου

Must Read

«Παράταση ζωής» έδωσε μια 52χρονη μητέρα στον 27χρονο νεφροπαθή γιο της στην Πάτρα, καθώς τού πρόσφερε το ένας της νεφρό, προκειμένου να τον κρατήσει ζωντανό!

Η μεταμόσχευση νεφρού, όπως σημειώνει το best.gr, πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της αχαϊκής πρωτεύουσας προχθές Δευτέρα και στέφθηκε με επιτυχία, ενώ η μετεγχειρητική πορεία του 27χρονου ασθενή εξελίσσεται ικανοποιητικά. Σημειώνεται πως ο γιος έπασχε από νεφρική ανεπάρκεια τελικού σταδίου και υποβαλλόταν σε τακτική αιμοκάθαρση.

Τη μεταμόσχευση πραγματοποίησε ο Επίκ. Καθηγητής Χειρουργικής – Μεταμοσχεύσεων Συμπαγών Οργάνων, Καρύδης Νικόλαος, χρησιμοποιώντας την πιο σύγχρονη χειρουργική τεχνική (λαπαροσκοπική αφαίρεση του νεφρού από την δότρια). Πολύτιμη δε ήταν η συμβολή ομάδας αναισθησιολόγων του ΠΓΝΠ κατά τη διάρκεια της επέμβασης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This