Η στιγμή που ο 23χρονος Αλβανός φεύγει με το αυτοκίνητο του μετά την δολοφονική επίθεση στον Άλκη

Must Read

Τη στιγμή που ο 23χρονος Αλβανός μπαίνει στο αυτοκίνητό του για να τραπεί σε φυγή μαζί με τους συνεργούς του, αφού χτύπησαν και μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου τον 19χρονο Άλκη Καμπάνου, κατέγραψε το συγκλονιστικό βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Τη στιγμή που ο 19χρονος ψυχορραγεί πεσμένος και αιμόφυρτος στον δρόμο, ο φερόμενος δολοφόνος του μπαίνει με βιαστικό βήμα μέσα στο λευκό Citroen C3 το οποίο είχε παρατήσει σχεδόν στη μέση του δρόμου και όπως αποδείχτηκε του ανήκει. Ο δράστης κάθεται στη θέση του οδηγού, εκεί όπου οι αστυνομικοί βρήκαν σύμφωνα με πηγές κηλίδες αίματος.

Άλλα δύο άτομα που τον ακολουθούν, φαίνονται να μπαίνουν μαζί του στο αυτοκίνητο. Ο ένας κάθεται στη θέση του συνοδηγού και ο άλλος στα πίσω καθίσματα. Την ίδια ώρα στο βίντεο φαίνεται άλλο ένα μαύρο αυτοκίνητο στο οποίο μπαίνουν τρέχοντας τρία άτομα. Τα δύο οχήματα φεύγουν από το σημείο της επίθεσης με ταχύτητα και γίνονται «καπνός».

Κάτοικοι που έχουν βγει στα μπαλκόνια τους ακούγοντας τις κραυγές των παιδιών, βλέπουν έντρομοι τα όσα εκτυλίσσονται. Μάλιστα κάποιοι από αυτούς φαίνεται να πετάνε διάφορα αντικείμενα στους δράστες και τους φωνάζουν να σταματήσουν.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν οι συνεργοί του 23χρονου – Βαρύ το κατηγορητήριο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This