«Παραλίγο να είναι ο γιος μου στη θέση σου» – Το γράμμα μιας μητέρας στον Άλκη

Την ίδια ερώτηση στο ίδιο σημείο δέχτηκε από έναν περίεργο τύπο ένα 14χρονο αγόρι

Must Read

Γράμματα αποχαιρετισμού, λουλούδια, κασκόλ και κεριά αφήνουν πολίτες στο σημείο όπου έπεσε νεκρός από τα χτυπήματα και τις μαχαιριές των αδίστακτων χούλιγκαν ο 19χρονος Άλκης Καμπάνος.

Ανάμεσα σε αυτά και το ανατριχιαστικό γράμμα μιας μητέρας η οποία περιγράφει απευθυνόμενη στον αδικοχαμένο φοιτητή ότι ο γιος παραλίγο να πέσει και εκείνος θύμα της οπαδικής βίας, στο ίδιο ακριβώς σημείο όπου δολοφονήθηκε εκείνος. Σύμφωνα μάλιστα με όσα περιγράφει η μητέρα στο σημείωμα που άφησε, σύμφωνα με το voria.gr, ο γιος της γλίτωσε γιατί απάντησε ότι δεν ασχολείται με ομάδες.

«Κάποτε σε αυτό το σημείο είχε ρωτήσει το γιο μου, 14 χρονών τότε, ένας περίεργος τύπος, περίπου 25 ετών, ‘τι ομάδα είσαι’. Ο γιος μου απάντησε ‘τίποτα δεν ασχολούμαι’ και εκείνος έφυγε. Σκέφτομαι τι θα γινότανε αν απαντούσε Άρης, ΠΑΟΚ κτλ. Αυτός ο ίδιος τύπος σήμερα σκότωσε εσένα χωρίς να σε ρωτήσει χωρίς να σε ξέρει πριν προλάβεις να ζήσεις να ονειρευτείς να μεγαλώσεις να ερωτευτείς. Συγγνώμη από εμένα που δεν βοήθησα να εξαφανιστούν, ώστε τώρα να ζεις. Συγγνώμη για τη σάπια κοινωνία, τους σάπιους πολιτικούς, τη σάπια δικαιοσύνη, που όλοι αυτοί φταίνε για το ταξίδι σου ψηλά στους ουρανούς. Ίσως εκεί να είναι καλύτερα» έγραψε η μητέρα στο γράμμα που άφησε στο σημείο της δολοφονίας του 19χρονου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This