Αττική Οδός: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αποζημιώσεις των 2.000 ευρώ 

Αναλυτικά η διαδικασία που πρέπει να κάνουν οι εκατοντάδες πολίτες που έμειναν στην παγωνιά χωρίς νερό και φαγητό

Must Read

Άνοιξε η πλατφόρμα μέσω της οποίας οι εκατοντάδες πολίτες που εγκλωβίστηκαν μέσα στα οχήματά τους στην Αττική Οδό εξαιτίας της ασυνεννοησίας και της έλλειψης σχεδίου της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει την κακοκαιρία «Ελπίδα», θα αποζημιωθούν για την τεράστια ταλαιπωρία τους μέσα στην παγωνιά, χωρίς νερό και τρόφιμα, με 2.000 ευρώ.

Οι πολίτες θα πρέπει δηλώσουν τα στοιχεία του οχήματός τους εδώ, αλλά και τις εισόδους-εξόδους από τις οποίες μπήκαν και εξήλθαν προσθέτοντας αναλυτικά τις ώρες. Επιπλέον θα πρέπει να προσθέσουν το τηλέφωνο τους, το mail τους και τον τραπεζικό τους λογαριασμό προκειμένου να λάβουν την αποζημίωση όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αττικής Οδού:

  • Μέσω της πλατφόρμας αυτής είναι εφικτή η καταχώρηση των Αιτημάτων προς την Αττική Οδό, για τα οχήματα που αποκλείστηκαν στον αυτοκινητόδρομο τη Δευτέρα 24/1/2022.
  • Για την καταχώρηση της αίτησης είναι απαραίτητη η ύπαρξη διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω της οποίας θα γίνει η επιβεβαίωση της κατάθεσης του αιτήματος καθώς και κάθε μελλοντική επικοινωνία.
  • Τα πεδία που έχουν έναν αστερίσκο (*) στη δεξιά πλευρά τους είναι υποχρεωτικά και θα πρέπει να συμπληρωθούν από τον αιτούντα προκειμένου να προχωρήσει στο επόμενο βήμα. Τα υπόλοιπα πεδία αν και δεν είναι υποχρεωτικά θα διευκολύνουν σημαντικά τη διερεύνηση και ικανοποίηση των αιτημάτων που κατατίθενται.
  • Θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή στους ενδιαφερόμενους οδηγούς για τη σωστή αναγραφή του αριθμού κυκλοφορίας του οχήματος που οδηγούσαν όταν αποκλείστηκαν καθώς αυτό το στοιχείο αποτελεί μία από τις βασικές πληροφορίες διερεύνησης και ικανοποίησης του αιτήματος.
  • Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε θέμα σχετικά με την καταγραφή του αιτήματός σας θα παρακαλούσαμε να επικοινωνήσετε με την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών της Αττικής Οδού στο τηλέφωνο 210 668 2222 (Δευτέρα-Σάββατο: 08:00-19:00 και Κυριακή: 11:00-19:00).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This