Δύο τρόφιμοι νεκροί και 37 νοσούντες από κορωνοϊό στο Άσυλο Ανιάτων Πατρών

Καταγγελία για μη τήρηση των πρωτοκόλλων του ΕΟΔΥ έκανε ο πρόεδρος των εργαζομένων του Ιδρύματος!

Must Read

«Θερίζει» ο νέος κορωνοϊός στο Άσυλο Ανιάτων της Πάτρας, καθώς κατά το τελευταίο διάστημα δύο τρόφιμοι που έπασχαν από υποκείμενο νόσημα κατέληξαν από τη φονική νόσο, ενώ άλλοι 37 νοσούν.

Σε κατ’ οίκον περιορισμό, εξάλλου, έχουν τεθεί 12 εργαζόμενοι, ενώ από τους 37 τροφίμους που έχουν μολυνθεί από Covid-19, στη συντριπτική τους πλειοψηφία νοσούν με ήπια ή χωρίς καθόλου συμπτώματα.

Σύμφωνα με την πρόεδρο του Ιδρύματος, Γωγώ Καραλή, «οι έλεγχοι είναι συνεχείς και όλες οι αξιολογήσεις που έχουν γίνει στο Άσυλο Ανιάτων πιστοποιούν ότι το Ίδρυμα ακολουθεί πιστά όλα τα πρωτόκολλα που προβλέπονται από τον ΕΟΔΥ και τα συναρμόδια Υπουργεία και δεν υπάρχει καμία παρέκκλιση».

Ωστόσο, σύμφωνα με το in.gr, ο πρόεδρος των εργαζομένων Θεόδωρος Παπαγεωργόπουλος επισκέφθηκε χθες Δευτέρα τον αρμόδιο Εισαγγελέα και έκανε έγγραφη καταγγελία για μη τήρηση των πρωτοκόλλων του ΕΟΔΥ!

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This