«Παγώνει» και ο «Ηλιος» του ΑΝΤ1 από τα… τεσσάρια στην τηλεθέαση

Must Read

Δύει ο… ήλιος στον ΑΝΤ1 αυτή την εβδομάδα! Η σειρά «Ήλιος» με τους Ντόρα Μακρυγιάννη, Ευγενία Δημητροπούλου, Γιώργο Καραμίχο και μια πλειάδα δημοφιλών ηθοποιών, που πήγε στις 21.00 παίρνοντας τη θέση της «Φάρμας», καταποντίζεται κι αυτή με τη σειρά της.

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης βρίσκονται πλέον στο κανάλι του Αμαρουσίου, καθώς μπορεί να έφυγε το αγροτικό reality από το καθημερινό πρόγραμμα και να μετακόμισε το Παρασκευοσαββατοκύριακο, ωστόσο τα 4άρια παρέμειναν καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας στην prime time ζώνη, παρά τη σαρωτική αλλαγή στο πρόγραμμα.

Μπορεί οι «Ράδιο Αρβύλα» να σπάνε αλλεπάλληλα ρεκόρ στην τηλεθέαση, ωστόσο ο «Ήλιος», που μετακόμισε στις 21.00, κληρονόμησε τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης του reality επιβίωσης και δεν επωφελήθηκε καθόλου από το ιδιαίτερα υψηλό lead in. Τα νούμερα του «Ήλιου» άγγιξαν αυτή την εβδομάδα το 4,3% στο δυναμικό, το 5,7% στο σύνολο, αλλά έπεσαν στο 3,6% στο δυναμικό και στο 4,9% στο σύνολο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γκρίνια στο κανάλι είναι αρκετά μεγάλη, με τον Τζώρτζη Ποφάντη, τον διευθυντή Προγράμματος, που από την αρχή είχε ενστάσεις για τα reality, τόσο για το «Game of Chefs» όσο και για τη «Φάρμα», να ψάχνει να βρει λύσεις!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This