Eλεύθερο πουλί ο προπονητής πυγμαχίας που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 14χρονης

Η αθλήτρια είχε καταθέσει ότι τη θώπευε στα γεννητικά όργανα και στον πρωκτό

Must Read

Ελεύθερος αφέθηκε ο 47χρονος προπονητής πυγμαχίας που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 14χρονης αθλήτριας στην Πάτρα.

Η κατάθεση του κοριτσιού παρουσία ψυχολόγου οδήγησε στις αρχές Ιανουαρίου στην προφυλάκιση του προπονητή, που κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση και ασελγείς πράξεις εις βάρος της. Ομως λίγες εβδομάδες μετά την προφυλάκισή του ο ανακριτής Πατρών κ. Ρήγας με διάταξή του έκανε δεκτό το αίτημα του κατηγορουμένου να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση 2.000 ευρώ και τον όρο της εμφάνισής του στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του κάθε 15 ημέρες. Ετσι, αποφυλακίστηκε από τις Δικαστικές Φυλακές Τρίπολης, όπου κρατούνταν, και επέστρεψε στο σπίτι του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κατηγορούμενος αρνείται τις εις βάρος του κατηγορίες που του προσάπτει η 14χρονη. Η κοπέλα είχε καταγγείλει πως την ακουμπούσε σε όλες τις περιοχές του σώματός της, «αλλά κυρίως από τη μέση και κάτω, και όλο και περισσότερη ώρα, αλλά εγώ δεν του είπα τίποτα, γιατί δεν ήξερα τι να κάνω εκείνη την ώρα», όπως αναφέρει στην κατάθεσή της. Ερωτηθείσα αν τα αγγίγματα ήταν στο πλαίσιο της προπόνησης, εκείνη κατηγορηματικά είχε απαντήσει αρνητικά, αιτιολογώντας ότι την ακουμπούσε «κάτω από τη μέση και ήταν πιο έντονο».

Σύμφωνα με την καταγγελία της ανήλικης, «αρχικά τη χάιδευε παντού και εν συνεχεία την πίεζε με το χέρι του σκοπεύοντας πάνω από τα ρούχα στα γεννητικά όργανα και στην περιοχή του πρωκτού, ακόμη πιο έντονα, ενώ κάποια στιγμή επιχείρησε να της αφαιρέσει την μπλούζα. Ταυτόχρονα, δε, τη θώπευε σε όλο της το σώμα, στα γεννητικά όργανα και στην περιοχή του πρωκτού, και είχε κολλήσει το σώμα του πάνω, της ανέφερε ότι έχει πάρα πολύ ωραίο σώμα».

Υπενθυμίζεται πως ο κατηγορούμενος είχε προφυλακιστεί με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Πατρών, καθώς μετά την απολογία του είχαν διαφωνήσει ο εισαγγελέας και ο ανακριτής ως προς την ανάγκη προσωρινής κράτησης του. Σχολιάζοντας την άρση της προφυλάκισης, ο συνήγορος υπεράσπισής του κατηγορούμενου Χρήστος Τσόλκας δήλωσε: «Πρόκειται για μία δικαίωση. Η απόφαση βασίστηκε στα στοιχεία της δικογραφίας, ενώ θεωρούμε ότι αποκαταστάθηκε μία αδικία που είχε γίνει σε βάρος του πελάτη μου».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This