Ανοίγει ξανά η υπόθεση εξαφάνισης της Άρτεμις Βασίλη από το Κορωπί!

Νέες μαρτυρίες στο προσκήνιο - Τι είπε ο πατέρας της κοπέλας 16 μήνες μετά την εξαφάνισή της

Must Read

Ξανανοίγει η πολύκροτη υπόθεση εξαφάνισης της 19χρονης Άρτεμις Βασίλη, από το Κορωπί, της οποίας τα ίχνη έχουν χαθεί από την Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2020. Οι γονείς της, που τους τελευταίους 16 μήνες βιώνουν έναν εφιάλτη, μίλησαν ξανά στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, εξηγώντας πως αδυνατούν να πιστέψουν ότι έχει εξαφανιστεί η κόρη τους.

Ήταν γύρω στις 4:00 το απόγευμα, όταν η 19χρονη κοπέλα θεάθηκε για τελευταία φορά στη 2η στάση Αττικής στο Κορωπί. Μία ώρα πριν την είχε καταγράψει κάμερα ασφαλείας να περνά από κοντινό σημείο. Μετά, τα πάντα χάθηκαν και το κινητό της τηλέφωνο απενεργοποιήθηκε γύρω στις 6:00 στην περιοχή της Παλλήνης.

Ο τελευταίος μάρτυρας που την είδε στη ζωή, ανταποκρίθηκε στην έρευνα του «Τούνελ» και με αναπαράσταση στο χώρο, έδειξε τις λεπτομέρειες που «μιλάνε».

Η θλίψη και ο πόνος του πατέρα της, ξεχειλίζουν, ενώ κάνει λόγο για έναν Γολγοθά. Μιλάει στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη από την περιοχή του Καρελλά, εκεί όπου αστυνομικοί είχαν «οργώσει» κυριολεκτικά την περιοχή πριν από λίγο καιρό, μετά από πληροφορία που είχε φτάσει στην οικογένεια, ότι η Άρτεμις ήταν εκεί θαμμένη.

«Αναρωτιόμαστε γιατί να συμβεί αυτό σε εμάς. Εμείς ξέρουμε τι περνάμε τόσο καιρό, έναν Γολγοθά στην ουσία, κάθε μέρα δεν μπορούμε να ξεχάσουμε την Άρτεμις, κάνουμε προσευχή μπας και μας πάρει ένα τηλέφωνο, γιατί η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Εμείς πιστεύουμε κάπου πρέπει να είναι ζωντανή. Αν μας ακούει να μας πάρει έστω και ένα τηλέφωνο. Είναι ένα νέο παιδί 21 ετών. Πήγαμε και στα Καμίνια που είχαν δει κάποιο σκάψιμο, η ασφάλεια έκανε έρευνα και αυτά συνεχίζονται» είπε ο πατέρας της Άρτεμις, Γιάννης και συμπλήρωσε: «Δεν είχαμε υποψιαστεί τίποτα, η Άρτεμις ήταν λίγο κλειστή σαν χαρακτήρας. Δεν έβγαινε. Εγώ ακόμα επιμένω κάποιος την άρπαξε από το δρόμο. Μακάρι να είναι το καλό σενάριο, να έφυγε με κάποιο αγόρι. Εμείς έχουμε ζητήσει να ερευνηθεί και ο νεαρός που είχε μπλέξει η Άρτεμις από τον Πειραιά. Από τη στιγμή που μπήκε αυτός στη ζωή της αλλάξανε τα πράγματα».

 

«Δύσκολο για την οικογένεια, αλλά δε μπορούμε να αφήσουμε καμία πληροφορία χωρίς να την εξετάσουμε», λέει ο δικηγόρος Αναστάσιος Ντούγκας. Οι έρευνες συνεχίστηκαν και στο κτήμα που εκμεταλλευόταν η οικογένεια και κάποιοι υπέδειξαν σαν σημείο ταφής της 19χρονης. «Επειδή είχαν έρθει πληροφορίες που άφηναν υπονοούμενα για την οικογένεια, εδώ, σε αυτό το κτήμα ζητήσαμε εμείς να έρθει η αστυνομία να ερευνήσει», αναφέρει ο κ. Ντούγκας.

Παλαιότερα ερευνήθηκε και ο χώρος πίσω από το πολυκατάστημα στο οποίο η Άρτεμις θα πήγαινε να κάνει αίτηση για δουλειά, όπως είχε πει στη μητέρα της. Η οικογένεια όμως δεν πιστεύει ότι έφτασε ποτέ εκεί. «Η κοπέλα γνώριζε την περιοχή και το πολυκατάστημα. Οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να έχει χαθεί ή να μη ξέρει πού είναι και να ρώτησε για να της δείξουν το σημείο. Δεν πρέπει να ήταν η νεαρή που έλεγαν μάρτυρες τότε», κατέληξε ο δικηγόρος.

 

Αίσθηση προκάλεσε η μαρτυρία μιας γυναίκας, που τα ξημερώματα του Σαββάτου, ώρες μετά την εξαφάνιση της Άρτεμης, είδε μία κοπέλα που της έμοιαζε καταπληκτικά να περπατάει σκυφτά στη Λ. Μαραθώνος.

«Γύρω στις 06:30 το πρωί του Σαββάτου 17 Οκτωβρίου 2020 στη συμβολή της Λεωφόρου Μαραθώνος με την Μαρίνου Αντύπα, είδα μία μελαχρινή κοπέλα με τα χαρακτηριστικά της Άρτεμης να περπατάει βιαστικά στο δρόμο. Στην αρχή δεν έδωσα σημασία, αλλά παραξενεύτηκα λόγω της ώρας. Φορούσε μαύρο παντελόνι, λευκό πουκάμισο και είχε ένα σακίδιο στην πλάτη. Εγώ πήγαινα προς τη Ραφήνα με την αδελφή μου. Δεν μπορώ να είμαι εντελώς σίγουρη πως ήταν η Άρτεμις, αλλά είχε το ίδιο κόψιμο και φορούσε τα ίδια ρούχα με αυτά που δείξατε στην εκπομπή. Έχω δώσει κατάθεση και στις Αρχές γιατί είναι κρίμα η κοπέλα. Ελπίζω να είναι κάπου καλά και να βρεθεί», ανέφερε η μάρτυρας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This