«Απόσχιση» της Δ. Θράκης επιθυμεί έμμεσα ευρωπαϊκή πολιτική οργάνωση!

Αδιανόητη προβοκάτσια εις βάρος της Ελλάδας!

Must Read

Νέο χτύπημα είχαμε κατά των εθνικών μας συμφερόντων, αυτή την φορά  από την «Ευρωπαϊκή Ελεύθερη Συμμαχία».

Του Ανδρέα Μουντζουρούλια

Η «Ευρωπαϊκή Ελεύθερη Συμμαχία», (EFA) επανέλαβε την υποστήριξή της στους ηγέτες της «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης», όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους!

Πρόκειται για μία οργάνωση, η οποία αποτελείται από 49 περιφερειακά και αυτονομιστικά κόμματα σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ)!

Τι ανέφερε στην ανακοίνωσή της στο twitter:

«Η αδικαιολόγητη καταστολή από το ελληνικό κράτος κατά της «μουσουλμανικής τουρκικής μειονότητας Δυτικής Θράκης» πρέπει να σταματήσει. Θέλουμε να εκφράσουμε τη συμπαράστασή μας στους επικεφαλής της «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης», που έχουν κληθεί από την αστυνομία για την ειρηνική πορεία που διοργανώνει ο σύλλογος.»

Η οργάνωση επικαλείται πληροφορίες του DEB, όπως μπορείτε να δείτε!

Ποια είναι η οργάνωση

Σύμφωνα με το καταστατικό τους, «εκπροσωπούν έθνη χωρίς ιθαγένεια, αναδυόμενα νέα κράτη, περιφέρειες και παραδοσιακές μειονότητες στην Ευρώπη. Επικεντρώνει τη δραστηριότητά του στην προώθηση του δικαιώματος της αυτοδιάθεσης των λαών, των ανθρωπίνων, πολιτικών και πολιτικών δικαιωμάτων, της δημοκρατίας, της εσωτερικής διεύρυνσης, της πολυεπίπεδης διακυβέρνησης, της μεταβίβασης εξουσιών, της πολιτιστικής και γλωσσικής πολυμορφίας. καθώς και για τον εθνικισμό, την περιφερειοποίηση, την αυτονομία και την ανεξαρτησία. Το δικαίωμα στην αυτοδιάθεση αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο του προγράμματος και της ιδεολογίας της EFA.»

Πρόεδρος της Συμμαχίας, είναι η Nicola Sturgeon, πρωθυπουργός της Σκωτίας και ο Pere Aragonès, ”Πρόεδρος της Καταλονίας”!

Δείτε εδώ περισσότερα για αυτήν οργάνωση!

EFA – European Free Alliance

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This