Αγκαλιά τρεις χαροκαμένες μάνες… Ανατριχιαστική στιγμή στο Εφετείο Αθηνών

Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, της Γαρυφαλλιάς από τη Φολέγανδρο και της Ερατούς από τη Λέσβο… Δολοφονημένες και οι τρεις…

Must Read

Στο προσκήνιο έρχονται σήμερα οι φρικτές μνήμες από τον μαρτυρικό θάνατο της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη το Νοέμβριο του 2018 από δύο σχεδόν συνομηλίκους της, που την βίασαν και την πέταξαν μετά, άγρια χτυπημένη αλλά ζωντανή, σε βραχώδη παραλία στην περιοχή της Λίνδου στη Ρόδο.

Η δίκη ξεκίνησε στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών (σ.σ. για λόγους ασφαλείας δεν έγινε στη Ρόδο, καθώς η οργή της τοπικής κοινωνίας είναι μεγάλη…), με έναν εκ των δραστών να παρευρίσκεται (ο Έλληνας Μανώλης Κούκουρας), έχοντας μεταχθεί υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο.

Το Εφετείο θα αποφασίσει αν οι δύο δράστες της αποτρόπαιης δολοφονίας θα καταδικαστούν σε μικρότερη ποινή, ή αν θα παραμείνει η ποινή της ισόβιας και επιπλέον 15ετούς κάθειρξης. που τους επέβαλε πριν από δύο χρόνια το πρωτοβάθμιο δικαστήριο.

Εικόνες που συγκλονίζουν…

Αυτό που έκανε όλον τον κόσμο να ανατριχιάσει όμως, ήταν η στιγμή που τρεις γυναίκες έπεσαν η μια στην αγκαλιά της άλλης ξεσπώντας σε κλάματα. Και δεν ήταν τρεις τυχαίες γυναίκες.

Η Κούλα Αρμουτίδου, μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, η Άννα Ψαράκου, μητέρα της Γαρυφαλλιάς που βρήκε φριχτό θάνατο από τα χέρια του συντρόφου της ενώ βρίσκονταν σε διακοπές στη Φολέγανδρο και η μητέρα της 24χρονης Ερατούς από τη Λέσβο, την οποία πυροβόλησε στο κεφάλι και σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα ο σύζυγός της την ώρα που το μόλις δύο ετών αγγελούδι τους κοιμόταν στο διπλανό δωμάτιο, συναντήθηκαν και κατέρρευσαν…

https://youtu.be/tlosuBgxSwU

Γυναίκες μέλη φεμινιστικών κινημάτων κρατούν πανό έξω από το Εφετείο Αθηνών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This