Καταδίωξη με πυροβολισμούς στο Μενίδι – Τραυματίστηκε αστυνομικός

Θρίλερ και με τον εντοπισμό σορού που ανήκει σε 44χρονο ο οποίος ξυλοκοπήθηκε άγρια.

Must Read

Συναγερμός σήμανε στο Μενίδι σήμερα από δύο περιστατικά, μια καταδίωξη με πυροβολισμούς που είχε σαν αποτέλεσμα το τραυματισμό ενός εκ των αστυνομικών και τον εντοπισμό μιας σορού που ανήκει σε 44χρονο ο οποίος ξυλοκοπήθηκε άγρια.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, αστυνομικοί της ΔΙΑΣ και της ΟΠΚΕ έκαναν το πρωί σήμα στον οδηγό ενός οχήματος να σταματήσει για έλεγχο.

Εκείνος, όμως, ανέπτυξε ταχύτητα και έφυγε, ενώ ακολούθησε καταδίωξη με αστυνομικούς να πυροβολούν τα λάστιχα του οχήματος, με έναν αστυνομικό να τραυματίζεται, όταν έπεσε σε τοίχο. Ο οδηγός του οχήματος διαφεύγει.

Όσο για το πτώμα του 44χρονου, οι πρώτες μαρτυρίες αναφέρουν ότι δέχτηκε χτυπήματα από ομάδα ατόμων, ενώ ένας άλλος μάρτυρας, λέει ότι είδε τον 44χρονο μετά την επίθεση να προσπαθεί να διαφύγει από τους δράστες, περπατώντας λίγα μέτρα και να σωριάζεται στο έδαφος, στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρός.

Το θύμα είχε και στο παρελθόν απασχολήσει τις Αρχές.

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This