Βόλος: Πέθανε και βρήκαν τη σορό της σε αποσύνθεση οι γείτονες

Πέθανε ολομόναχη

Must Read

Τραγικό τέλος είχε η αναζήτηση 96χρονη από συγγενικά της πρόσωπα χθες το μεσημέρι στον Βόλο. Η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι της και η σορός της ήταν σε κατάσταση αποσύνθεσης.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, η υπερήλικη είχε πεθάνει στο σπίτι της όπου ζούσε μόνη εδώ και μέρες. Η σορός της εντοπίστηκε από διασώστες του ΕΚΑΒ σε καρέκλα στην κουζίνα και βρισκόταν σε προχωρημένη αποσύνθεση. Δυστυχώς, κανένας από τη γειτονιά της εν μέσω του κορωνοϊού και της πανδημίας δεν υποψιάστηκε το παραμικρό.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του τοπικού site, συγγενικά της πρόσωπα της ηλικιωμένης κάλεσαν χθες γύρω στις 13:30 σε βοήθεια το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία. Η ηλικιωμένη δεν απαντούσε ενώ της χτυπούσαν την πόρτα και φωνάζοντας την ρωτούσαν αν είναι καλά. Στο σημείο ειδοποιήθηκε και μετέβη κλειδαράς, περιπολικό του Τμήματος Βόλου, πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι η πόρτα του σπιτιού της 96χρονης δεν ήταν παραβιασμένη, ενώ και στους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού επικρατούσε τάξη και αποκλείστηκε το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας. Ο θάνατος της υπερήλικης αποδόθηκε σε παθολογικά αίτια, τα οποία όμως μένει να διακριβωθούν στο πλαίσιο νεκροψίας – νεκροτομής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This