Δίωξη στον αστυνομικό για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του Ρομά που πήγε να κλέψει ένα air condition 

Βαριές κατηγορίες και στον 67χρονο πολίτη που τον βοήθησε

Must Read

Ποινική δίωξη για το κακούργημα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης απαγγέλθηκε σε βάρος του αστυνομικού που ξυλοκόπησε άγρια έναν 44χρονο Ρομά, ο οποίος επιχείρησε να «βουτήξει» ένα κλιματιστικό στο Μενίδι.

Κατηγορίες για συνέργεια αντιμετωπίζει και ο 67χρονος πολίτης που φέρεται να βοήθησε τον αστυνομικό, στο περιστατικό που σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή.

Ο 44χρονος Ρομά ο οποίος κατοικούσε στο Μενίδι, προσπάθησε να κλέψει ένα air condition, ωστόσο έγινε αντιληπτός από τον αστυνομικό.

Ο 38χρονος αστυνομικός και ένας 67χρονος πολίτης κυνήγησαν τον Ρομά και τον ξυλοκόπησαν, ωστόσο ο επίδοξος κλέφτης κατάφερε να ξεφύγει. Λίγα λεπτά αργότερα ωστόσο, ο 44χρονος βρέθηκε αιμόφυρτος και νεκρός σε πάρκο της περιοχής.

Οι δύο κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα και στον Ανακριτή, ενώ ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία να απολογηθούν την Πέμπτη. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του και οι δύο αρνούνται την κατηγορία και δηλώνουν αθώοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This