Δήμος Θεσσαλονίκης: Εξώδικα για χρωστούμενα σε 19 παρόχους ενέργειας!

«Τα χρήματα που οφείλουν είναι των δημοτών», επισημαίνει ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του δήμου

Must Read

Σε 19 εταιρείες – παρόχους ενέργειας στέλνει εξώδικα ο Δήμος Θεσσαλονίκης, καθώς καμία τους δεν έχει αποδώσει δημοτικά τέλη και ΤΑΠ, με τις οφειλές σε ορισμένες περιπτώσεις να ξεπερνούν τον ένα χρόνο!

Τα εξώδικα επιδίδονται με δικαστικό επιμελητή στους παρόχους σήμερα, με τoν κ. Μιχάλη Κούπκα, Αντιδήμαρχο Οικονομικών του δήμου, να δηλώνει στο GRTimes.gr πως
οι 19 αυτές εταιρείες δεν έχουν καταθέσει εμπρόθεσμα τις οφειλές τους, οι οποίες, κανονικά, εντός διμήνου από την ώρα που πληρώνεται ένας λογαριασμός, π.χ. ρεύματος, θα πρέπει να έχουν αποδώσει τα τέλη. «Παρά τις οχλήσεις που κάναμε στους οφειλέτες, δεν υπήρξε συμμόρφωση, οπότε αναγκαζόμαστε στην κοινοποίηση εξωδίκων. Τώρα, πλέον, υποχρεούνται εντός τριών ημερών να καταβάλουν όλα τα τέλη που οφείλουν, αν δεν το πράξουν θα προβούμε στην κατάθεση μηνυτήριων αναφορών», πρόσθεσε ο κ. Κούπκας.

Παράλληλα, τόνισε πως «αυτά τα χρήματα που οφείλουν είναι των δημοτών. Είναι χρήματα που ανήκουν στους πολίτες της Θεσσαλονίκης, καθώς από αυτά καλύπτονται υπηρεσίες καθαριότητας, ηλεκτροφωτισμού, κοινής ωφέλειας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This