ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΣτις φυλακές Κορυδαλλού οι ιδιοκτήτριες του γηροκομείου-κολαστήριου στα Χανιά

Στις φυλακές Κορυδαλλού οι ιδιοκτήτριες του γηροκομείου-κολαστήριου στα Χανιά

Το δρόμο για τις Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού πήραν το βράδυ του Σαββάτου οι δύο ιδιοκτήτριες του γηροκομείου-κολαστήριου στα Χανιά, που προφυλακίστηκαν πριν από μία εβδομάδα για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Η αστυνομική κλούβα που μετέφερε τις δύο γυναίκες, μητέρα και κόρη, μπήκε στο καράβι της γραμμής Σούδα – Πειραιάς λίγο μετά τις 20.00 το βράδυ του Σαββάτου, συνοδεία περιπολικού της ΕΛΑΣ.

«Θέλω να τονίσω με κάθε ένταση ότι αυτές οι κατηγορίες που έχει απαγγείλει ο Εισαγγελέας αφορούν τους δράστες και δεν έχουν καμία σχέση με τον τρόπο με τον οποίο η Χανιώτικη κοινωνία αντιμετωπίζει τα άτομα τρίτης ηλικίας. Πραγματικά μιλάμε για μια φρικιαστική κατάσταση και εντελώς απαράδεκτη για κάθε άνθρωπο και κάθε κοινωνία» είπε από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης, χθες το βράδυ κατά την διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης