«Όχι άλλη ανευθυνότητα σε αυτή τη χώρα. Φτάνει» – Ξεσηκωμός στη Λάρισα για τον θάνατο του 22χρονου Νίκου

«Καλό ταξίδι παλικάρι μου! Συγγνώμη για τον κόσμο μας» - Θρήνος και στα Χανιά, τόπο καταγωγής του νεαρού φοιτητή

Must Read

Άνθρωποι όλων των ηλικιών αφήνουν ένα λουλούδι και ανάβουν ένα κερί στο σημείο που έχασε τη ζωή του ο 22χρονος Νίκος Μπιτσάκης, όταν το πρωί της Κυριακής καταπλακώθηκε  μετά την κατάρρευση σιδερένιας κολόνας μαζί με κομμάτι τοίχου ενός ετοιμόρροπου σπιτιού στη συμβολή των οδών Ασκληπιού και Οικονόμων Εξ Οικονόμων στη Λάρισα.

Διαβάστε ακόμα: «Πέθανε στα χέρια μου»… Σοκ από το θάνατο του 22χρονου στη Λάρισα – Κατεπείγουσα ΕΔΕ για το ετοιμόρροπο σπίτι

Ο 22χρονος Νίκος

Ο θρήνος, ο θυμός, αλλά και τα γιατί, περισσεύουν…  Γιατί δεν ανταποκρίθηκε κανείς στις καταγγελίες που έγιναν στην Πολεοδομία; Γιατί ενώ οι αρμόδιοι ήξεραν, δεν έκαναν κάτι για την επικινδυνότητα του κτίσματος;

Όπως αποκάλυψε η ΕΡΤ, τον περασμένο Μάρτιο κομμάτι του τοιχίου είχε υποστεί ζημιές από τον μεγάλο σεισμό στην περιοχή και είχε επισκευαστεί. Ο υπόλοιπος όμως…

φωτό: onlarissa.gr

Στα κάγκελα του ετοιμόρροπου σπιτιού, έχει κρεμαστεί μάλιστα και ένα πανό-κάλεσμα σε διαμαρτυρία, το οποίο υπογράφει η Πρωτοβουλία «Εμείς Νέοι»:

«Τρίτη 22/3, ώρα 19:00. Κεντρική πλατεία. Ας βγούμε έξω για όλους και για όλα. Όχι άλλη ανευθυνότητα σε αυτή τη χώρα. Φτάνει. Για τα παιδιά μας. Για τις ζωές μας. Για τον πολιτισμό μας. Με ένα κάτασπρο πανί».

Στην πόρτα, από την οποία έπεσε η σιδερένια κολόνα και πλάκωσε τον 22χρονο, κάποιος έχει αφήσει ένα σημείωμα που γράφει: «Καλό ταξίδι παλικάρι μου! Συγγνώμη για τον κόσμο μας».

φωτό: onlarissa.gr

Θρηνούν τα Χανιά

Ο Νίκος Μπιτσάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Χανιά και όταν πέρασε στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, μετακόμισε στη Λάρισα για σπουδές.

Ασχολήθηκε ενεργά με την ποδηλασία, ανήκε στο σωματείο Τάλως και έλαβε μάλιστα πολλές διακρίσεις και μετάλλια σε αγώνες που συμμετείχε.

Ο πατέρας του Μανώλης, είναι αρτοποιός και με αφορμή τον θάνατο του μοναχογιού του, «οι φίλοι και οι συνεργάτες αρτοποιοί του Νομού Χανίων, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This