«Θα σε λιώσουμε!» Ξυλοκόπησαν και απείλησαν τον βασικό μάρτυρα της υπόθεσης Βαλυράκη

Τον απείλησαν να προσέξει τι θα πει στο δικαστήριο!

Must Read

Να κλείσουν το στόμα του βασικού μάρτυρα με ξύλο και απειλές επιχείρησαν εκείνοι που προσπαθούν να αποκρύψουν την αλήθεια για τον θάνατο του πρώην υπουργού, Σήφη Βαλυράκη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στην Ερέτρια.

Ο μάρτυρας Ευάγγελος Ασμάνης κατέθεσε μήνυση στην εισαγγελία Χαλκίδος και κατήγγειλε ότι οι δράστες τον ξυλοκόπησαν και τον εκφόβισαν προκειμένου να προσέξει καλά τι θα πει στο δικαστήριο για την υπόθεση θανάτου του ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ.

Σε δηλώσεις του ο δικηγόρος του μάρτυρα ανέφερε: «Σήμερα 21 Φεβρουαρίου τρέχοντος έτους υπεβλήθη μήνυση στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας για λογαριασμό του εντολέα μου, Ευάγγελου Ασμάνη, αυτόπτη μάρτυρα στην υπόθεση της δολοφονίας του Σήφη Βαλυράκη, κατά αγνώστων δραστών. Στις 8 Φεβρουάριου, κουκουλοφόροι δράστες οι οποίοι κατέβηκαν από ένα μαύρο Ford Focus χωρίς πινακίδες, κύκλωσαν τον Ασμάνη, του προκάλεσαν ελαφρά τραύματα και τον απείλησαν να ”προσέξει καλά τι θα πει” και ”πως θα το πει” όταν τον καλέσει ο ανακριτής που έχει στα χεριά του την υπόθεση του Σήφη Βαλυράκη, διαφορετικά τον προειδοποίησαν ότι θα τον ”λιώσουν”» δήλωσε ο πληρεξούσιος δικηγόρος του κ. Δημήτρης Μπάρδης και πρόσθεσε: «Ο εντολέας μου βιώνει κλίμα τρομοκρατίας στον τόπο που ζει από σκοτεινές δυνάμεις που έχουν συνασπιστεί προκειμένου ο φάκελος του θανάτου της υπόθεσης Βαλυράκη να κλείσει ως ένα θαλάσσιο ατύχημα».

Υπενθυμίζεται ότι μετά από αίτημα των συνηγόρων της οικογένειας για άρση του απορρήτου των επικοινωνιών, προκειμένου να διαπιστωθούν οι θέσεις των ύποπτων ψαροκάικων αλλά και των δύο εμπλεκόμενων ψαράδων που διώκονται για τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη, τα στοιχεία που δώσει η Google αναμένεται να ρίξουν «φως» στην υπόθεση.

Στον ανακριτή έχουν ήδη καταθέσει τεχνικοί πραγματογνώμονες της οικογένειας Βαλυράκη, οι οποίοι υποστηρίζουν πως ο θάνατός του ήταν δολοφονική ενέργεια και όχι ατύχημα. Επίσης έχει προσκομιστεί βίντεο που δείχνει ένα σκάφος δίπλα στο φουσκωτό στο οποίο επέβαινε ο πολιτικός, την ώρα που έπεσε στη θάλασσα και έχασε τη ζωή του χτυπώντας στην προπέλα.

Υπενθυμίζεται ότι σημαντικό ρόλο στην περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης έπαιξαν οι καταθέσεις δύο αυτοπτών μαρτύρων, οι οποίοι αντιλήφθηκαν την ύπαρξη δεύτερου σκάφους, αλλά και λογομαχία ανάμεσα στον πολιτικό και σε δύο πρόσωπα. Ο ένας από τους δύο μάρτυρες φέρεται ότι είδε κάποιο από τα δύο πρόσωπα να χτυπά με κοντάρι τον Σήφη Βαλυράκη, με αποτέλεσμα να πέσει στη θάλασσα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This