Euroferry Olympia: Στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας συνεχίζονται οι έρευνες

Παράταση στην αγωνία για αγνοούμενους στο πλοίο

Must Read

Για το λιμάνι Πλατυγιάλι Αστακός Αιτωλοακαρνανίας ρυμουλκείται πλέον το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο Euroferry Olympia, μετά και την εξάντληση των επιχειρησιακών ερευνών διάσωσης από τους άνδρες της ΕΜΑΚ στο σημείο που βρισκόταν, βορειοανατολικά της Κέρκυρας κοντά στην Κασσιόπη. Το πλοίο πλέει με ελάχιστη ταχύτητα, περίπου 3-4 κόμβους, παράκτια της Κέρκυρας και αναμένεται να βρίσκεται αύριο στον «Αστακό».

Οι έρευνες για τον εντοπισμό αγνοουμένων στα γκαράζ του Euroferry Olympia πήραν παράταση, τουλάχιστον για 30 ώρες. Τόσο αναμένεται να διαρκέσει, καιρού επιτρέποντος, η επιχείρηση ρυμούλκησής του. Αφού δέσει εκεί, οι άντρες της ΕΜΑΚ θα εισέλθουν και πάλι στα καταστρώματά του.

Δέκα άτομα, βάσει της επίσημης λίστας επιβατών, δεν έχουν βρεθεί ακόμη μετά τη φωτιά που ξέσπασε στο πλοίο τα ξημερώματα της 18ης Φεβρουαρίου.

Διαβάστε ακόμα:

Euroferry Olympia: Η οικογένεια του 58χρονου που βρήκε τραγικό θάνατο στη φωτιά, προχωρά σε αγωγή και μήνυση

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This