Επίδομα θέρμανσης: Δείτε πότε πληρώνεται – Δεν φτάνει ούτε για ζήτω!

Σε ποιους αφορά και πότε θα δοθούν τα χρήματα

Must Read

Μπορεί στις 15 Φεβρουαρίου να έκλεισε η πλατφόρμα της AAΔΕ για το επίδομα θέρμανσης, ωστόσο λόγω της τρομερής αύξησης στον ηλεκτρισμό, το φυσικό αέριο και πετρέλαιο οι καταναλωτές περιμένουν πώς και πώς να λάβουν το σχετικό βοήθημα.

Επιτέλους, τα ελληνικά νοικοκυριά που είναι στο «κόκκινο» εξαιτίας της μεγάλης ακρίβειας και των ανατιμήσεων, αναμένεται να δουν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς τις επόμενες ημέρες το συγκεκριμένο βοήθημα.

Αυτές είναι οι επόμενες πληρωμές

  • Έως τις 28 Φεβρουαρίου για το σύνολο των αγορών που τιμολογήθηκαν έως τις 31 Ιανουαρίου 2021 και υπό την προϋπόθεση ότι τα απαιτούμενα στοιχεία έχουν καταχωρηθεί έως και τις 15 Φεβρουαρίου 2022
  • Έως τις 29 Απριλίου 2022 για τις αγορές που θα τιμολογηθούν έως τις 31 Μαρτίου 2022 και υπό την προϋπόθεση ότι τα απαιτούμενα στοιχεία έχουν καταχωρηθεί έως και τις 15 Απριλίου 2022
  • Ειδικά για το φυσικό αέριο, τα δικαιολογητικά αγορών για την περίοδο 1/10/2021 έως 31/3/2022, με ημερομηνία έκδοσης του παραστατικού πληρωμής έως τις 16 Μαΐου 2022 θα καταχωρούνται έως τις 31 Μαΐου 2022 με το αντίστοιχο ποσό επιδόματος να καταβάλλεται έως τις 15 Ιουνίου 2022.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This