«Βόμβα» Ρουγκάλα: «Είμαι βέβαιος ότι αποκλειστικά υπεύθυνη είναι η μητέρα των παιδιών»

«Να ανοίξουν τα στόματα στη γειτονιά και να μιλήσει και το γραφείο τελετών που ανέλαβε τις κηδείες των κοριτσιών» ζήτησε ο πρώην Διευθυντής Ασφαλείας Πατρών

Must Read

Με το βλέμμα «καρφωμένο» στην υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη βρίσκεται το πανελλήνιο, την ώρα που αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων της 9χρονης Τζωρτζίνας, τα οποία αναμένεται να ρίξουν «φως» στα αίτια θανάτου της.

Ταυτόχρονα, δεν λείπουν οι απόψεις για πιθανή εμπλοκή της μητέρας, η συμπεριφορά της οποίας έχει μπει στο «μικροσκόπιο», χωρίς ωστόσο να έχει αποδειχτεί έως τώρα κάτι το οποίο μπορεί να την ενοχοποιεί.

Ο πρώην Διευθυντής Ασφαλείας Πατρών και Στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ. εν αποστρατεία, Χρήστος Ρουγκάλας, μίλησε στην εκπομπή Live News και εξέφρασε την άποψή του για την υπόθεση, «δείχνοντας» ως υπεύθυνη τη μητέρα, Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Είμαι βέβαιος ότι αποκλειστική υπεύθυνη είναι η μητέρα των παιδιών» είπε και πρόσθεσε με νόημα ότι πρέπει «να ανοίξουν τα στόματα στη γειτονιά της 33χρονης μητέρας, και να μιλήσει και το γραφείο τελετών που ανέλαβε τις κηδείες των κοριτσιών».

Σύμφωνα με τον στρατηγό εν αποστρατεία, στους θανάτους των τριών παιδιών δεν υπάρχουν παθολογικά αίτια, ενώ όπως ανέφερε προκειμένου να γίνουν οι κηδείες των παιδιών, είχε πραγματοποιηθεί έρανος από ντελιβεράδες της Πάτρας, τους οποίους μάλιστα η μητέρα είχε ευχαριστήσει προχωρώντας σε δημόσια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αντικρουόμενες καταθέσεις από τους γονείς

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, προκαλούν εντύπωση στους αστυνομικούς που έχουν στα χέρια τους τους φακέλους των υποθέσεων, οι αντικρουόμενες περιγραφές για τους θανάτους των παιδιών.

Ο πατέρας Μάνος Δασκαλάκης σημειώνει ότι η στάση των γιατρών και των νοσηλευτών ήταν πολύ καλή, ενώ αντίθετα η μητέρα τους κατηγορεί ότι δεν αντέδρασαν έγκαιρα.

«Οι γιατροί ήταν πολύ καλοί όλοι τους, όλοι τους, δεν μπορώ να πω ότι ήταν κάποιο λάθος. Ούτε να ρίξουμε ευθύνες ειδικά, αυτοί οι άνθρωποι είναι άγιοι, είναι άγιοι. Ένα μεγάλο ευχαριστώ μόνο μπορούμε να πούμε σ’ αυτούς τους ανθρώπους, ούτε να τους ρίξουμε ευθύνη, ούτε τίποτα» ανέφερε ο 30χρονος Μάνος Δασκαλάκης, ενώ αντίθετα η μητέρα περιέγραψε μια αντίθετη εικόνα: «Της μίλησα, της φώναξα “Μαλένα, Μαλένα” της πήρα από τα χέρια τα πανάκια που είχε ως συνήθεια να κρατά στον ύπνο της και έτρεξα στο δωμάτιο των νοσηλευτών να τις φωνάξω. Δεν τις βρήκα. Πήγα στο δωμάτιο των γιατρών και πάλι δεν βρήκα κανέναν. Σε κάποιο δωμάτιο άκουσα φωνές και έτρεξα. Ήταν εκεί και καθόντουσαν, τους είπα “τρέξτε το παιδί μου κάτι έπαθε και η αντλία χτυπάει. Μου είπαν “ησύχασε δεν είναι τίποτα” τους λέω “τρέξτε” και μπήκαμε δωμάτιο» ανέφερε για τις δραματικές στιγμές που πέθανε το πρώτο της παιδί και πρόσθεσε ότι η γιατρός βρισκόταν σε αδράνεια και οι νοσηλευτές τα είχαν χαμένα:

«Η γιατρός την κοιτούσε με απορία και αδράνεια, με αποτέλεσμα να την πιάσω από το μπράτσο και να της πω: “τι κάνεις, θα ενεργοποιηθείς; Το παιδί πεθαίνει, δεν το βλέπεις;” Δεν έγινε άμεσα ΚΑΡΠΑ ούτε ανάνηψη. Κάλεσαν την ΜΕΘ του Αγλαΐα να πάρουν οδηγίες για ένεση ενδοκάρδιας αδρεναλίνης και ατροπίνης. Με ρωτούσαν τα κιλά της κι έφερναν το ένα οξύμετρο πίσω από το άλλο, γιατί δεν λειτουργούσαν» ανέφερε στην κατάθεσή της.

Από πλευράς του ο πατέρας είχε αναφέρει: «Οι γιατροί κάναν ότι μπορούσαν, το παιδί ήταν μια χαρά. Ακόμα και η διευθύντρια όταν το έμαθε, που έλειπε από το νοσοκομείο, έτρεξε κατευθείαν και πήγε πάνω από το παιδί και του λέει “γιατί σε εσένα”».

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This