Ποινή δύο ετών με αναστολή σε 61χρονο που έσυρε για 150 μέτρα την εν διαστάσει σύζυγό του με το αυτοκίνητό της

Υπόθεση του 2017 σε κωμόπολη της Φθιώτιδας

Must Read

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας αποφάσισε να επιβάλλει ποινή φυλάκισης δύο ετών με τριετή αναστολή σε έναν 61χρονο, ο οποίος το 2017 σε κωμόπολη της Φθιώτιδας, έσυρε με το αυτοκίνητό της για 150 μέτρα την εν διαστάσει σύζυγό του.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο καταδικασθείς πήγε να αρπάξει το αυτοκίνητο της συζύγου του όταν αυτή πήγε να κλείσει τη γκαραζόπορτα. Εκείνη προσπάθησε να τον σταματήσει, παρότι την είχε απωθήσει βίαια και έπιασε την πόρτα βάζοντας το χέρι της μέσα από το ανοιχτό παράθυρο.

Τότε, όπως αναφέρει το LamiaReport.gr ο άνδρας της έπιασε το χέρι και ξεκίνησε το αυτοκίνητο, σέρνοντάς την επί 150 μέτρα. Η μια ρόδα του αυτοκινήτου πάτησε το δεξί πόδι της γυναίκας, η οποία τραυματίστηκε ακόμα σε χέρια και κεφάλι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This